Aion Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Ne secam se cele price, ali najbolji detalj mi je bio kad su ortaku u gradskom zovdu za zastitu spomenika (na suprotnom kraju gradu) rekli da ukoliko zeli da dobije dozvolu u dogledno vreme, treba da im sam dostavi fotografije postojeceg stanja spomenika.
Sir Oliver Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Da oni procene da li je za popravku, zamenu ili šta već..? Što bi rekla sveštena lica; the jesus and marry chain!
Hamlet Strašni Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 (edited) Vidim na sajtu groblja u beogradu da i oni izdaju odobrenja za kamenorezačke radove. E sad, nema na sajtu koliko se plaća taksa za to edit: evo ovde ima vest o tome Edited June 17, 2014 by Hamlet Strašni
Sir Oliver Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Ako je takav "zakon", onda ok..(greh na moju dušu) ( da ne ulazimo sad u to što u slučaju Crkve/sveštenika kao "preduzeća"-davaoca usluge nema cenovnika, fiskalnog računa itd a samim tim ni vajde za državu ) ...bez obzira što se u x-slučajeva ne radi o "državnim", uredjenim grobljima, sa infrastrukturom, jel, već o malim grobljima na kojima naprosto i nema infrastrukture.
Sir Oliver Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Mali mi je ovaj greh, pa da pokušam ponovo: Samo liberalno! ( i opuštćeno )
расејан Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Хм, незгодно тако док лађа није у покрету, може шеф да им бане с леђа било кад.
fonTelefon Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Хм, незгодно тако док лађа није у покрету, може шеф да им бане с леђа било кад. Mislis da Sefu smeta sto se brodic krece?
braca Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Sad bi vam Alef reko "a šta bi vi hteli, da idu gumenim čamcima ili da plivaju"
gospa buba Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 padre alef bi insistirao da insistiramo na plivajucim magarcima ^_^ a u chemu je problem sa plovnim popovima? nijesam ispratila -_-
salerokada Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Pa, ono ne deluje baš kao da su se zavetovali na siromaštvo. Ali, to je više teranje maka na konac. Ima mnogo većih stvari za koje ih treba ganjati.
fonTelefon Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Pa, ono ne deluje baš kao da su se zavetovali na siromaštvo. Ali, to je više teranje maka na konac. Ima mnogo većih stvari za koje ih treba ganjati. Odakle ti da su se zavetovali na siromastvo i kako bi to izgledalo na camcu? Posto su jerarsi samo nemaju vise zena.
Prospero Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Džinglbau Mrnjau @85naopaka 15m Otac Stefan iz V. Remete uzima platu radnicima. Rade siromašni ljudi bez posla. Imali 2 obroka a otac je rekao da nema dnevnice jer su jeli!
Recommended Posts