June 17, 201410 yr Kako je traženo? Krenuo si na groblje sa majstorom, isprečio se lokalni prota sa rečima "Dalje nećeš moći! Plati, pa ćeš proći!"? Ma dobro bre, platio covek, morao, sta sad, nema nazad. Vazno je da je porez obracunat, drzava namirena, uplata knjizena.
June 17, 201410 yr Tja..neko naleti na "koliko-daš" lika a neko na "toliko-i-toliko". To sam hteo da kažem. I da ne idem na Iron Maiden.. <_<
June 17, 201410 yr I da ne idem na Iron Maiden.. <_< To ti sam gospod preko SPC salje poruku, budi srecan mogao si i gore da prodjes. Dusu ti ljudi spasavaju, a ti kukas za bednih 2,000.00 RSD
June 17, 201410 yr Ne bre kukam za Iron Maiden A što bi Marfi rekao - nikada nije dovoljno loše da ne bi moglo biti još gore. zamisli da sam propustio Stonse?
June 17, 201410 yr Ne, već sam nazvao svešteno lice odgovorno za dotični crkveni objekat i groblje do tog objekta i najavio dolazak sa majstorom. On je pdgovorio da trebam doći kod njega u kancelariju po dozvolu za ulazak zbog radova na grobnom mestu. Ja došao, on rekao da dozvola košta 2000,- Ja sam rekao, u redu, on napisao dozvolu/priznanicu i to je to. Nikakav račun, nikakav itaknuti cenovnik ..ništa. Čudno, zar nije lokalno komunalno preduzeće zaduženo za sva groblja? Ili je to neko baš crkveno groblje?
June 17, 201410 yr Ja došao, on rekao da dozvola košta 2000,- Ja sam rekao, u redu, on napisao dozvolu/priznanicu i to je to. Nikakav račun, nikakav itaknuti cenovnik ..ništa. Oš kupiš ciglu?
June 17, 201410 yr Aha, onda valjda ima logike, tj. mogu da propisuju šta hoće. Ali i dalje je dranje.
June 17, 201410 yr Па чему та наплата онда? Да не би мајстори тек тако долазили да уређују гробове, него да добро поразмисле власници да ли ће да пораде на одржавању или можда да одустану? А овај немајсторски свет улази за џ? Што само мајсторима наплаћују улазнице? Уосталом, где ја тражим логику...
June 17, 201410 yr Уосталом, где ја тражим логику... ..a o "učenju" i "praksi" pastira da i ne govorimo, zar ne? No, ni to nije nešto što nismo znali. Jedino nam tarife nisu poznate, ali bobe moj, ne moramo mi sve znati. Oš kupiš ciglu? Da mi pridržiš novčanik?
June 17, 201410 yr Па чему та наплата онда? Да не би мајстори тек тако долазили да уређују гробове, него да добро поразмисле власници да ли ће да пораде на одржавању или можда да одустану? А овај немајсторски свет улази за џ? Што само мајсторима наплаћују улазнице? Уосталом, где ја тражим логику... My game my rules
June 17, 201410 yr ..a o "učenju" i "praksi" pastira da i ne govorimo, zar ne? Њихова правила. Код мене нема те дискриминације, сви чобани су ми исти, и они који пазе да се називају пастирима и они који се не труде око тога.
June 17, 201410 yr Super si prosao. Raspitaj se za proceduru (i troskove) ako zelist da to uradis na Novom groblju u Bg.