namenski Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Kako je traženo? Krenuo si na groblje sa majstorom, isprečio se lokalni prota sa rečima "Dalje nećeš moći! Plati, pa ćeš proći!"? Ma dobro bre, platio covek, morao, sta sad, nema nazad. Vazno je da je porez obracunat, drzava namirena, uplata knjizena.
Sir Oliver Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Tja..neko naleti na "koliko-daš" lika a neko na "toliko-i-toliko". To sam hteo da kažem. I da ne idem na Iron Maiden.. <_<
расејан Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Питам се где држе тениске лоптице. Знамо где држе рекет.
namenski Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 I da ne idem na Iron Maiden.. <_< To ti sam gospod preko SPC salje poruku, budi srecan mogao si i gore da prodjes. Dusu ti ljudi spasavaju, a ti kukas za bednih 2,000.00 RSD
Sir Oliver Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Ne bre kukam za Iron Maiden A što bi Marfi rekao - nikada nije dovoljno loše da ne bi moglo biti još gore. zamisli da sam propustio Stonse?
Time Crisis Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Ne, već sam nazvao svešteno lice odgovorno za dotični crkveni objekat i groblje do tog objekta i najavio dolazak sa majstorom. On je pdgovorio da trebam doći kod njega u kancelariju po dozvolu za ulazak zbog radova na grobnom mestu. Ja došao, on rekao da dozvola košta 2000,- Ja sam rekao, u redu, on napisao dozvolu/priznanicu i to je to. Nikakav račun, nikakav itaknuti cenovnik ..ništa. Čudno, zar nije lokalno komunalno preduzeće zaduženo za sva groblja? Ili je to neko baš crkveno groblje?
Sir Oliver Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Ovo je crkveno..i guess Nije tzv "gradsko groblje"
radisa Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Ja došao, on rekao da dozvola košta 2000,- Ja sam rekao, u redu, on napisao dozvolu/priznanicu i to je to. Nikakav račun, nikakav itaknuti cenovnik ..ništa. Oš kupiš ciglu?
Time Crisis Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Aha, onda valjda ima logike, tj. mogu da propisuju šta hoće. Ali i dalje je dranje.
расејан Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Па чему та наплата онда? Да не би мајстори тек тако долазили да уређују гробове, него да добро поразмисле власници да ли ће да пораде на одржавању или можда да одустану? А овај немајсторски свет улази за џ? Што само мајсторима наплаћују улазнице? Уосталом, где ја тражим логику...
Sir Oliver Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Уосталом, где ја тражим логику... ..a o "učenju" i "praksi" pastira da i ne govorimo, zar ne? No, ni to nije nešto što nismo znali. Jedino nam tarife nisu poznate, ali bobe moj, ne moramo mi sve znati. Oš kupiš ciglu? Da mi pridržiš novčanik?
Time Crisis Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Па чему та наплата онда? Да не би мајстори тек тако долазили да уређују гробове, него да добро поразмисле власници да ли ће да пораде на одржавању или можда да одустану? А овај немајсторски свет улази за џ? Што само мајсторима наплаћују улазнице? Уосталом, где ја тражим логику... My game my rules
расејан Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 ..a o "učenju" i "praksi" pastira da i ne govorimo, zar ne? Њихова правила. Код мене нема те дискриминације, сви чобани су ми исти, и они који пазе да се називају пастирима и они који се не труде око тога.
Aion Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Super si prosao. Raspitaj se za proceduru (i troskove) ako zelist da to uradis na Novom groblju u Bg.
Recommended Posts