Jump to content

Liberalizacija SPC

Featured Replies

Ne znam jel moguća jača prepopruka za EU.

Upitan da li je moguće sačuvati pravoslavne korene u Srbiji posle ulaska u EU, patrijarh je ocenio da je "duhovno stanje Evrope sada veoma jadno". Tamo je, kao što je rekao Fridrih Niče, 'Bog umro'. Istina, postoje još neka ostrvca crkvenog života. I ne može se bez dijaspore: srpske, ruske, grčke. Zato se sećam reči koje je rekao jedan od rimokatoličkih episkopa: 'Nismo mi vama potrebni, već vi nama'".To u principu i nije toliko čudno, ocenio je patrijarh.
Proud to be in.
  • Replies 8.1k
  • Views 596.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM  - gde će

• s tim sto ce se sad tesko ici negde napolje, vise ce se okrenuti unutrasnjem neprijatelju.    ja sam se poslednji put iznenadila kad sam videla koliko foruma navija za ruse podrazumeva da ag

• Promovisanje jedne religije u državnim ustanovama nespojivo je sa ustavom deklarisanim svetovnim karakterom države.

Posted Images

Prvoslavna etika i "Propast Zapada"Oswald.jpg

Edited by Syme

Pravoslavna etika i ''Čovek jedne dimenzije''Herbert_Marcuse_in_Newton%2C_Massachusetts_1955.jpeg

Irinejev ruski raj na zemlji:364329_naci_ff.jpg?ver=1374922542

Najliberalniji vladika.

Vladika Grigorije: Zlobnici šire laži da je crkvena imovina u Trebinju pod hipotekomDemantujući navode o stavljanju hercegovačkih bogomolja pod hipoteku, vladika Grigorije je istakao da je ovo početak njegove priče o lažima koje izgovaraju, kako kaže, „oni ljudi koji ništa nisu sagradili osim sebi neki stančić i neku malu kućicu trospratnicu”.Iako smo mi hristijanizovali ovaj grad, sa Crkvinom, sa Kulom Svetih arhangela i sa još dvadesetak crkava i manastira u Trebinju i oko Trebinja, vidim da su danas naši najbolji prijatelji Turci, a najbolji prijatelj grada Trebinja jedan Turčin koji se odavde odselio i koji je ovaj grad tužio”, reči su vladike Grigorija koje su u crkvi Svetih arhangela naišle na opšte odobravanje meštana koji su se, kako su kasnije isticali, iz njegovih reči dokučili priču o brojnim malverzacijama, zajedno sa milionskom odštetom koja je svojevremeno presuđena Trebinjcu Salihu Alijagiću.

Edited by dillinger

• 2 weeks later...

Hehe, vidi što se Pahomije razigrao sa Zaharijevim. :D643841-1.jpg

ovo je najbolja fotka u istoriji povijesti

Zaharijev ne može da diše ako ne zaigra kolo.

seventh-seal.jpg
Hehe, vidi što se Pahomije razigrao sa Zaharijevim. :D643841-1.jpg
Ima nešto dečački naivno u ovom Zaharijevu :ph34r:
ovo je najbolja fotka u istoriji povijesti
ja nemam reci koliko je ovo dobro :rolf:

Obratite paznju na senke.

Lici li ti na ljude? Meni ne.

Tripuješ.Od kad je Photoshopa, više ima tripovanja da je svaka fotka Photoshopovana nego što zaista jeste...