Jump to content

Liberalizacija SPC

Featured Replies

@Bakemono+1Nadam se porastu i Wiccan kulta, ribe su u njih strava.
Ja odavno pričam da nam treba više sekti umesto ove jedne.
  • Replies 8.1k
  • Views 596.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM  - gde će

• s tim sto ce se sad tesko ici negde napolje, vise ce se okrenuti unutrasnjem neprijatelju.    ja sam se poslednji put iznenadila kad sam videla koliko foruma navija za ruse podrazumeva da ag

• Promovisanje jedne religije u državnim ustanovama nespojivo je sa ustavom deklarisanim svetovnim karakterom države.

Posted Images

Raduje me ovaj bukake po crkvi sa sviju strana. Daće bog da postanemo kao Česi.
Srbi i jesu takvi, tj. nereligiozni. Crkva je kod nas oduvek bila institucija posvecena nacionalizmu, a ne religiji.

+1

Srbi i jesu takvi, tj. nereligiozni. Crkva je kod nas oduvek bila institucija posvecena nacionalizmu, a ne religiji.
srbi su kvazireligiozni.vazna je forma, jebo sustinu.

+1

srbi su kvazireligiozni.vazna je forma, jebo sustinu.
Tačno tako :) Bolje da propadne selo nego u selu običaj. Kao i drugde uostalom - bitno da svi pišu ćirilicom, nema veze što ogromna većina ne zna da napiše dve smislene rečenice.

Edited by Time Crisis

Srbi nisu dovoljno religiozni, istinski religiozni. Bezbožništvo nas je i dovelo u ova bespuća u kojima sada obitavamo, tumarajući u krhotinama morala, okruženi besmislom i lažima.

Ko si ti da mi kažeš da ne poštujem dovoljno Svaroga, Jarovita, Svetovida i Peruna?

Edited by Filipenko

Eno Cesi propadose.

Ko si ti da mi kažeš da ne poštujem dovoljno Svaroga, Jarovita, Svetovida i Peruna?
što se ljutiš ako je nebitno

Slow, jesi li ikada masturbirao?

Nebitno mi je što ti veruješ u lažnog Boga, ali je bitno ako impliciraš da je pobeda miljenika Jarovita zapravo donela u Srbiju nekakvo bezbožništvo :mad:

Slow, jesi li ikada masturbirao?
Nikad, karam od malih nogu.

E pa istinska religioznost (ono sto tebi ocito nedostaje nego samo poziras) podrazumeva uzdrzavanje od bluda, u ovom slucaju rukobluda.

Nikad, karam od malih nogu.
:lolol:A good one.