Jump to content

Liberalizacija SPC

Featured Replies

E, sad.EDIT. Common sense kod Hubbarda? evilsmile.gif
Common sense WTF?

Edited by fonTelefon

• Replies 8.1k
  • Views 596.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM  - gde će

• s tim sto ce se sad tesko ici negde napolje, vise ce se okrenuti unutrasnjem neprijatelju.    ja sam se poslednji put iznenadila kad sam videla koliko foruma navija za ruse podrazumeva da ag

• Promovisanje jedne religije u državnim ustanovama nespojivo je sa ustavom deklarisanim svetovnim karakterom države.

Posted Images

pa dobro, moyda nije bas najbolja sala. samo mi se citat cinio uzasno generalnim i aplikabilnim na skoro svakoga.

[spoiler]sssssssssssssssssssssssl.png[/spoiler]

Edited by Harry D'Amour

Meni je bas bila fora da 1 religiozni lider daje takvu izjavu, ali ajde sad, ne moze svakom da se svidja (cak ni on, premda se trudi).

i jeste fora da religiozni lider da takvu izjavu, slazem se.

Tesko da ova izjava moze da se svidi vecini ostalih religioznih lidera. To sto se njegove izjave uglavnom svidjaju liberalno orjentisanim pojedincima, nikako ne znaci da su date s idejom da ce se svideti vecini.

Ti to ozbiljno?

@Aion - skroz si u pravu, njegove izjave ne vole mnogi, recimo milijardu i stogod Kineza, pa nadalje.

@bargasaAko mene pitas odgovor je da, ozbiljan sam onoliko koliko se na forumu moze biti ozbiljan, mada mi nije jasno koji deo moje izjave je sporan.

Edited by Aion

Nije valjda da ozbiljno mislite da je ovo izjavio?

ha ha ha....

Edited by Harry D'Amour

Nije valjda da ozbiljno mislite da je ovo izjavio?

...

Edited by Indy

@Aion - skroz si u pravu, njegove izjave ne vole mnogi, recimo milijardu i stogod Kineza, pa nadalje.
To ti ne mozes znati. Citajuci njihovog nobelovca mogu zamisliti da milijardu njih par dana bude pod uticajem neke izjave iz vrha, a posle toga nece znati ni gde je jebeni tibet i ta lama. Jbg to samo citaoci vecernjaka i vecernjih bistre svekoliki svemir u bircuzu.