Аврам Гојић Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 (edited) Nema sta da se glasa, bas to se ovim izbeglo. Usvojili su ostavku od prosle godine i cao djaci.Pahomije nije clan Sinoda, nista se ne pita o ovome. Edited April 22, 2013 by Marko M. Dabovic
Turnbull Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Sklon sam da se složim s Dabovićem nakon ovog smenjivanja. Skinuli su ga, kraj. nisu morali ni da potežu Big guns. Mislim da nećemo videti nikakav proces (možda je to bio i jedan od uslova pod kojim je prihvatio smenu).Slutim da smo videli samo ove "nekrivične" prestupe upravo zato da bi se vladiki ostavilo dovoljno prostora da sam odstupi.
Filipenko Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 (edited) Skinuli su ga, kraj. nisu morali ni da potežu Big guns....što je verovatno suprotno od onoga što je vladika hteo :(Snimak bludnog razgovora zbog kojeg je razrešen Kačevanda (AUDIO)! :lolol:Dakle, kao što vidimo, postoji čitava šema unutar SPC i zavera tzv. sveštenika (šamana) kako bludničiti i orgijati.Sve u svemu, rasformirati tzv. SPC! Edited April 22, 2013 by Filipenko
Turnbull Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Pa ne vidim šta je to skandalozno u ovim snimcima (koji su uzgred već bili transkribovani negde, čitao sam to već ovih dana u štampi). Potpuno je nejasno o čemu se radi.
fonTelefon Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Svasta pa bludni razgovor napisano ti je. Najjednostavnije metode specijalnog rata. Ne moras da imas nista dovoljno je da imas kanal i pricas da imas nesto, Mastoviti ce da projektuju neke svoje bludne misli ostalim ce da se popenjes na glavu i usled psi'ickog pritiska svime i svacim ce pristati na sve samo da se bar taj pritisak skine sa nejakih pleca.
Filipenko Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Jel te puno boli što su vladike zapravo derpedofili™?
fonTelefon Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Aha bole me qrc. Samo ce ovi sto sad svrsavaju nad njim preksutra vec kukati kako im zivot upropastavaju razne Sluzbe. Dosadno i jadno.
Filipenko Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Aha bole me qrc. Samo ce ovi sto sad svrsavaju nad njim preksutra vec kukati kako im zivot upropastavaju razne Sluzbe. Dosadno i jadno.Mislim da si pobrkao stvari; Kačavenda je upropastio živote tih dečaka i nema potrebe da ih osuđuješ ako se sutra istripuju da ih je neko drugi iskoristio. Sve u svemu, primećujem nedostatak empatije.
Zverilla Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Snimak bludnog razgovora zbog kojeg je razrešen Kačevanda (AUDIO)! ako smem da primetim, ovaj bludni razgovor se jednako odnosi na filipenka ili zverillu koliko i na kacavenduneka dvojica pricaju nesto izokola, imena se ne pominju, a mi treba da poverujemo novinaru da je to bas ugovaran seks za vladiku(a i to je opet ok - ovo deluje kao klasicno ugovaranje kurve, nista prinuda nista ucene)
Filipenko Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 ako smem da primetim, ovaj bludni razgovor se jednako odnosi na filipenka ili zverillu koliko i na kacavendu Samo da demantujem da koristim zverillu za svoje seksualne porive.
April Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Samo da primetim brzinu kojom umire Kačavendintm topik.Meni je to genijalno. Da sutra DžongBong stvarno pošalje raketle na Njujork, ili uslikaju kako rođeni brat firca Putina u klonji, teme bi trajale ciglo dve sedmice, sve sa standardnim trolovanjem do iznemoglosti. Ne mislim ništa loše o toj brzini, samo primećujem moderna vremena: papa abdicira, niko se i ne trza. A nekad je ova zemlja htela da eksplodira zbog polemike Kiš-Jeremić. Jebote, to je bilo pre samo 25 godina. Mi nismo ni svesni kolika se promena zapravo desila u nama.
Pontijak Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 valjda je polemika bila u drugoj polovini 70-ih? leti vreme :D
April Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 valjda je polemika bila u drugoj polovini 70-ih? leti vreme :DDa, jebote...meni kao da je juče bilo, haha
Recommended Posts