Aion Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Čitam ove komentare da je sveštenički posao lak, da su im velike plate, da im je život ugodan itd. pa se pitam: hej, ljudi, ako vi sve to znate, pa što se niste upisali na Bogoslovski fakultet, pa da i vama bude tako lepo, a ne da kukumavčite i ogovarate kao babe na pijaci?Ne primaju ateiste!
Otto Katz Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Svešteniku život nije lak i zato ne voli, ne voli muziku, on voli ritam jak.
InvisibleLight Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 odgovarate citaocu blica ciji komenar je KL kopipejstovao ?
braca Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 a mi treba da gledamo u pasulj da li je to njegovo originalno delo ili podmenuti mucak ?
InvisibleLight Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 a mi treba da gledamo u pasulj da li je to njegovo originalno delo ili podmenuti mucak ?pa moras posumnjati zbog razlicitog fonta kao i diskursa & sustine izjave koji ne lice na KL-a
braca Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 pa moras posumnjati zbog razlicitog fonta kao i diskursa & sustine izjave koji ne lice na KL-ane moram ja nista posumnjati, niti imam vremena i volje da se igram rebusa, ima ovde na raspolaganju dosta alata da naznaci da je citat - citat
Time Crisis Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 možda zato što nismo prevaranti koji bi da zaradjuju na tudjem sujeverju?Kakva prevara? Ulazak u crkvu se ne naplaćuje koliko znam, može svako da ode i da ga ne košta ništa. A ne mora ni da ide ako neće, niko ga ne tera.
braca Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Kakva prevara? Ulazak u crkvu se ne naplaćuje koliko znam, može svako da ode i da ga ne košta ništa. A ne mora ni da ide ako neće, niko ga ne tera.Jel i ovo neki copy/paste iz blica, da se ne lozim dzabe? Ili se nesto duhovito osecas danas...
Time Crisis Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Nikakav copy-paste. Mada kontam da je neobično ako se ne opljune :)
Aće Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 (edited) na ovo nisam primetio zgrazavanje i intervenciju crkve, kao kad je bila "skaradna" izlozbamozda zato sto se deli dzabe narodu Edited November 6, 2012 by garoviks
bigvlada Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 u čemu je caka? ja ne razumem al možda neko može da objasni, koja je njihova uloga u vojsci? (il je to tako svuda u svetu™?)Da ukazuju Klingeru da njegovo ponašanje ne priliči vojniku, da je to greh i da ga upute na pravi put. -_-
gospa buba Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 tebi danas pojachano ide s tim citatima ^_^
Aće Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Da ukazuju Klingeru da njegovo ponašanje ne priliči vojniku, da je to greh i da ga upute na pravi put. -_-a da pomazu deci iz sirotista?
Recommended Posts