Jump to content

Liberalizacija SPC

Featured Replies

Čitam ove komentare da je sveštenički posao lak, da su im velike plate, da im je život ugodan itd. pa se pitam: hej, ljudi, ako vi sve to znate, pa što se niste upisali na Bogoslovski fakultet, pa da i vama bude tako lepo, a ne da kukumavčite i ogovarate kao babe na pijaci?
Ne primaju ateiste!

Svešteniku život nije lak i zato ne voli, ne voli muziku, on voli ritam jak.

odgovarate citaocu blica ciji komenar je KL kopipejstovao ? :lolol:

a mi treba da gledamo u pasulj da li je to njegovo originalno delo ili podmenuti mucak ?

uglavnom da ^_^

a mi treba da gledamo u pasulj da li je to njegovo originalno delo ili podmenuti mucak ?
pa moras posumnjati zbog razlicitog fonta kao i diskursa & sustine izjave koji ne lice na KL-a
pa moras posumnjati zbog razlicitog fonta kao i diskursa & sustine izjave koji ne lice na KL-a
ne moram ja nista posumnjati, niti imam vremena i volje da se igram rebusa, ima ovde na raspolaganju dosta alata da naznaci da je citat - citat
možda zato što nismo prevaranti koji bi da zaradjuju na tudjem sujeverju?
Kakva prevara? Ulazak u crkvu se ne naplaćuje koliko znam, može svako da ode i da ga ne košta ništa. A ne mora ni da ide ako neće, niko ga ne tera.
Kakva prevara? Ulazak u crkvu se ne naplaćuje koliko znam, može svako da ode i da ga ne košta ništa. A ne mora ni da ide ako neće, niko ga ne tera.
Jel i ovo neki copy/paste iz blica, da se ne lozim dzabe? Ili se nesto duhovito osecas danas...

Nikakav copy-paste. Mada kontam da je neobično ako se ne opljune :)

na ovo nisam primetio zgrazavanje i intervenciju crkve, kao kad je bila "skaradna" izlozbaAca+Lukas+-+Stil+Zivota+(2012).jpgmozda zato sto se deli dzabe narodu602449_369690189789299_1302589291_n.jpg

Edited by garoviks

u čemu je caka? ja ne razumem al možda neko može da objasni, koja je njihova uloga u vojsci? (il je to tako svuda u svetu™?)
Da ukazuju Klingeru da njegovo ponašanje ne priliči vojniku, da je to greh i da ga upute na pravi put. -_-

tebi danas pojachano ide s tim citatima ^_^

Da ukazuju Klingeru da njegovo ponašanje ne priliči vojniku, da je to greh i da ga upute na pravi put. -_-
a da pomazu deci iz sirotista? :unsure: