November 6, 201212 yr Čitam ove komentare da je sveštenički posao lak, da su im velike plate, da im je život ugodan itd. pa se pitam: hej, ljudi, ako vi sve to znate, pa što se niste upisali na Bogoslovski fakultet, pa da i vama bude tako lepo, a ne da kukumavčite i ogovarate kao babe na pijaci?Ne primaju ateiste!
November 6, 201212 yr a mi treba da gledamo u pasulj da li je to njegovo originalno delo ili podmenuti mucak ?
November 6, 201212 yr a mi treba da gledamo u pasulj da li je to njegovo originalno delo ili podmenuti mucak ?pa moras posumnjati zbog razlicitog fonta kao i diskursa & sustine izjave koji ne lice na KL-a
November 6, 201212 yr pa moras posumnjati zbog razlicitog fonta kao i diskursa & sustine izjave koji ne lice na KL-ane moram ja nista posumnjati, niti imam vremena i volje da se igram rebusa, ima ovde na raspolaganju dosta alata da naznaci da je citat - citat
November 6, 201212 yr možda zato što nismo prevaranti koji bi da zaradjuju na tudjem sujeverju?Kakva prevara? Ulazak u crkvu se ne naplaćuje koliko znam, može svako da ode i da ga ne košta ništa. A ne mora ni da ide ako neće, niko ga ne tera.
November 6, 201212 yr Kakva prevara? Ulazak u crkvu se ne naplaćuje koliko znam, može svako da ode i da ga ne košta ništa. A ne mora ni da ide ako neće, niko ga ne tera.Jel i ovo neki copy/paste iz blica, da se ne lozim dzabe? Ili se nesto duhovito osecas danas...
November 6, 201212 yr na ovo nisam primetio zgrazavanje i intervenciju crkve, kao kad je bila "skaradna" izlozbamozda zato sto se deli dzabe narodu Edited November 6, 201212 yr by garoviks
November 7, 201212 yr u čemu je caka? ja ne razumem al možda neko može da objasni, koja je njihova uloga u vojsci? (il je to tako svuda u svetu™?)Da ukazuju Klingeru da njegovo ponašanje ne priliči vojniku, da je to greh i da ga upute na pravi put. -_-
November 7, 201212 yr Da ukazuju Klingeru da njegovo ponašanje ne priliči vojniku, da je to greh i da ga upute na pravi put. -_-a da pomazu deci iz sirotista?