Jump to content

Liberalizacija SPC

Featured Replies

Па после тога си рекао "шта рећи после овога", тако да је ваљда одговор на твоје питање "шта рећи после овога" твоја реченица "шта рећи после овога"... :wacko:

• Replies 8.2k
  • Views 603.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM  - gde će

• s tim sto ce se sad tesko ici negde napolje, vise ce se okrenuti unutrasnjem neprijatelju.    ja sam se poslednji put iznenadila kad sam videla koliko foruma navija za ruse podrazumeva da ag

• Promovisanje jedne religije u državnim ustanovama nespojivo je sa ustavom deklarisanim svetovnim karakterom države.

Posted Images

Не чуди ме што ти је хришћанство глупље од ХААРП-а, да тако мислиш јасно је чим се погледа твој ник. Што се подсмеха тиче, не бери бриге, тога не мањка.

Edited by Праслин

Zabagovao si? :)

Не чуди ме што ти је хришћанство глупље од ХААРП-а, да тако мислиш јасно је чим се погледа твој ник. Што се подсмеха тиче, не бери бриге, тога не мањка.
B+a+k+e+m+o+n+o = 666?

Па ти ни не знаш шта си изабрао. :isuse:едит: ево, да ти олакшам претрагу - бакемоно се на јапанском пише овако 化け物

Edited by Праслин

Па ти ни не знаш шта си изабрао. :isuse:
O, znači znaš šta znači? Prijatno sam iznenađen. :thumbsup:
Cepidlacite oko slava realno.
+1

+1Ako Srpska Pravoslavna Sekta ne cepidlaci oko 1. zapovesti, sto se vi uzbudjavate

Да.
na osnovu cega? pop tako kaze?

Лично искуство.

mozes li malo da obrazlozis? prisustvovao si cudu?

ala lazu LaieA_028.gif

da li je igi stvarno pop

jel moze ova polemika da bude malo manje infantilna i bez unakrsnog ispitivanja ljudi o licnim uverenjima? glupo je.

I%27mRubber.jpg