Indy Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Verovatno tu nisu poštena posla, mada i ja imam slične kargo-lone. :P (Nemam mantiju, istina). Edited February 3, 2012 by Indy
fonTelefon Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Verovatno tu nisu poštena posla, mada i ja imam slične kargo-lone. :P (Nemam mantiju, istina).e vec si se kvalifikovao za djakona.
Zverilla Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Crkva tuzi Petnicutako im i treba, zli naucnici.
Hella Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Crkva tuzi Petnicutako im i treba, zli naucnici.sve i da su pronašli teleport, jesu zlikovci.Istraživačka stanica je svojevremeno, praveći prilazni put, porušila ogradu crkvene porte i uzurpirala deo objekta crkve.
Indy Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LyU1uEXpSR8Filaret poklonio patrijarhu kamion koji nije platioVladika mileševski Filaret još nije platio kamion marke FAP koji je 6. oktobra poklonio patrijarhu Irineju. „Blic“ je imao uvid u dopis fabrike u kojem se potražuje uplata od 3.262.852 dinara ili više od 32.000 evra. Da stvar bude gora, vladika čija je ideja i bila da se kupi kamion patrijarhu izvukao se iz cele priče jer je ugovor prebacio na Crkvenu opštinu Priboj, koja je jedna od najsiromašnijih u zemlji.
Wilde Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ih, već vidim Irineja u vajfbiterki kako staje stoperkama a iz kabine grmi:http://www.youtube.com/watch?v=9vNoEEv8JdU
Kelt Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) crkva otvorila turističku agenciju :Hail: I reklamiraju se na RTS u prime time terminima.Sad još da otvore i pekaru, apoteku i supermarket, a u budućnosti i banku. Edited February 25, 2012 by Kelt
Аврам Гојић Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 crkva otvorila turističku agenciju :Hail: I reklamiraju se na RTS u prime time terminima.ima tome jedno 20 godina da radi ta agencija
Kelt Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 jbg, nisam znao, ali očigledno im dobro ide kad se reklamiraju u prime time
Shan Jan Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Iskreno ne kapiram sta vam je problem da verska organizacija ima turisticku agenciju (pa i fabriku ako oce). Sve dok uredno placa porez.
nera Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Vidis, podstaknuta tvojim postom odoh na APR sajt da vidim kako je prijavljena ova agencija, i gle cuda, nisu registrovani u APR-u, ni u jednoj opciji. To moze da znaci vise stvari, da su prijavljeni pod drugim imenom, ili, sto je verovatnije, da su prijavljeni negde kao udruzenje gradjana, jer na taj nacin imaju pravo da organizuju putovanja za svoje clanove iako nemaju licence, i sto je jos bitnije, ne placaju nikakve dazbine. A njihova hodocasca su najskuplja od svih, tako bar komentarisu oni koji su putovali sa njima. Posto nisam imala prilike da putujem u Izrael i sl. ne mogu da procenim ali ako neko zna neka prokomentarise...
Indy Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Sve dok uredno placa porez.Vidiš da ni kamione ne plaćaju. Kakav crni porez.
Shan Jan Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Vidis, podstaknuta tvojim postom odoh na APR sajt da vidim kako je prijavljena ova agencija, i gle cuda, nisu registrovani u APR-u, ni u jednoj opciji. To moze da znaci vise stvari, da su prijavljeni pod drugim imenom, ili, sto je verovatnije, da su prijavljeni negde kao udruzenje gradjana, jer na taj nacin imaju pravo da organizuju putovanja za svoje clanove iako nemaju licence, i sto je jos bitnije, ne placaju nikakve dazbine. A njihova hodocasca su najskuplja od svih, tako bar komentarisu oni koji su putovali sa njima. Posto nisam imala prilike da putujem u Izrael i sl. ne mogu da procenim ali ako neko zna neka prokomentarise...Ja ne znam ni kako je SPC prijavljena a po ponasanju deluje mi da je nesto izmedju humanitarne NVO i drzavnog preduzeca. Sto je naravno idiotluk. Nemam problem da se SPC registruje kao preduzece za praktikovanje mutija sve dok kao i svi ostali placa porez na prihode i ne dobija nikakve povlastice/donacije od drzave i naravno, ne cini niti podstice zlo prema drugima u praktikovanju istog. Verujem da postoje hardcore vernici SPC koji misle da ce se zemlja otvoriti i sve nas progutati ako ovako blasfemicno tretiramo SPC al na srecu u Srbiji jos uvek ne zive samo hardcore vernici SPC i jos uvek se (bar bi trebalo ) zakoni donose na osnovu cinjenica a ne verovanja.
nera Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nemam tacne podatke za poreze i doprinose u klasicnom smislu, ali carine i pdv pri uvozu ne placaju posto se posiljke uvek prikazuju kao donacija a to ne podleze nicemu. Tu spada i kompletan repromaterijal za proizvodnju sveca, mantije, materijali za mantije, ikone svih vrsta i td i sl. Ni ja ne bih imala problem da placaju bilo kome za bilo sta, ali nazalost to nije tako.
ficfiric Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Učitelj veronauke obljubio dečakeSMEDEREVO - Specijalnom pedagogu V. J. (30) iz Smedereva, koji je radio u Savetovalištu za mlade pri tamošnjem Zdravstvenom centru, predavao veronauku u školama, ali bio i specijalni porotnik u sudu, i to za porodične odnose, osumnjičenom za obljubu maloletnika zloupotrebom položaja, istražni sudija Višeg suda u Smederevu Mirko Šakić odredio je pritvor do 30 dana.
Recommended Posts