djuras Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Aman, sto bi se zajebavali?Meet DJ Brka aka Slobodan Brkicma kakav brka, ovo je moj komsija milOrad
kovik Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Ali je Front Line Assembly otkazan* :(win some, lose some.*nevezano za dp, dapače
Hippie Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 super upbeat electronic/house kompilacija... bas mi trebalo ovako nesto za u auto;
kovik Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 (edited) za u auto; Čekiraj Lange - Harmonic Distortion album, i posebno istoimenu stvar, ako već nisi. To bi tebi trebalo da se dopadne, sudeći po potpisu. A skroz je za auto.Enivej, vrtim Closer Musik - After Love album, i vidim da je Matias Aguyo radio na istom - a takođe gostuje u KCG-u početkom septembra. Pa eto preporuke za ivent, jedan od interesantnijih muzičara sa Kompakta lejtli. Edited August 15, 2010 by kovik
Hippie Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Čekiraj Lange - Harmonic Distortion album, i posebno istoimenu stvar, ako već nisi. To bi tebi trebalo da se dopadne, sudeći po potpisu. A skroz je za auto.dj Lange? uopste ne mogu da nadzem taj album... imas neki linak za download, slsk, nesto.. ? kapiram da bi mi se jako svido
aram Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Čekiraj Lange - Harmonic Distortion album, i posebno istoimenu stvar, ako već nisi. To bi tebi trebalo da se dopadne, sudeći po potpisu. A skroz je za auto.Enivej, vrtim Closer Musik - After Love album, i vidim da je Matias Aguyo radio na istom - a takođe gostuje u KCG-u početkom septembra. Pa eto preporuke za ivent, jedan od interesantnijih muzičara sa Kompakta lejtli. Harmonic MotionA za Matiasa sve preporuke i od mene, a jos i vise ako je koncert a ne DJ set.
kovik Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 (edited) Harmonic MotionA za Matiasa sve preporuke i od mene, a jos i vise ako je koncert a ne DJ set.Je, Motion. Čim sam napisao video sam da nešto ne štima :DA Matiasovi setovi su navodno polu live act - peva, svira, pleše, žonglira. Latino, voli da se tetrebiše. Edited August 16, 2010 by kovik
aram Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 pa jeste, ali ima live sam (pomalo, u sklopu seta i koliko je raspolozen) a ima i sa bendom. A cekiraj i BRAKE!, ako vec nisi, to mu je side project. Meni se dopalo.
kovik Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 (edited) pa jeste, ali ima live sam (pomalo, u sklopu seta i koliko je raspolozen) a ima i sa bendom. A cekiraj i BRAKE!, ako vec nisi, to mu je side project. Meni se dopalo.Biće solo.BRAKE! nisam stigao da preslušam, previše nove muzike mi je ušlo u rotaciju u poslednje vreme. Ali ako iole liči na Closer Musik, biće super. Edited August 16, 2010 by kovik
Hippie Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 preslusala Harmonic Motion.. dobar je, samo bez vokala..... obozavam trance, ali retko koji vocal trance mi se svidi.. vokali tu uglavnom kvare trip
Hella Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Наиме, "Душа од човека" ми је синоћ угљенисала мозак, мишиће и живце звучним керозином. Коначно! Сет листа је мало истумбана, али важно да сам извалио шта нам је истрескало џигере на 67:47. Јуху!http://www.youtube.com/watch?v=tmeYg1AW6sw
Indy Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Trazim preporuke za drogiranje 1 elektronikom. :) Koordinate Underworld. Treba da je nesto kraftwerijanski lean, mean, tripichno i da traje minimum 1 sat, idealno duze (mislim album, a individualne stvari takodje sto duze, to bolje.) Mnogo se vozi i potrebno je preko, a sem toga skidam se s mjetala.Hvala unapred, hvala unapred, hvala unapred, hvala unapred, chk chk, hvala unapred...PS. Sto vise instrumentalano, sto manje vokala, a ako ima onda nesto cool, kao Everything Everything... ili Я твой слуга, я твой работник
Indy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ... retko koji vocal trance mi se svidi.. vokali tu uglavnom kvare trip ... ... Sto vise instrumentalano, sto manje vokala, a ako ima onda nesto cool, kao Everything Everything... ili Я твой слуга, я твой работникPazi, tek sad ovo videh. :D
Recommended Posts