Jump to content
IGNORED

Najveća prevara ikad

Buum

Recommended Posts

Posted

Meni danas skinuli sa kartice 1500 evra. I to na bankomatu u Kini dok sam ja trenutno u Nigeriji. Srecom pa sam odmah video poruku na telefonu i prebacio ostatak para na drugi racun nakon par minuta. Naravno zvao sam call centar da blokiram karticu samo se sad pitam sta ce biti sa novcem tj da li ce mi banka vratiti novac. Odmah nakon sto se to desilo pricao sam sa jednim kolegom iz Austrije koji kaze da se njemu to desilo tri puta i da su mu svaki put vratili novac. Jednom su mu cak skinuli 20 000 dolara sa racuna. Ne znam da li neko zna za slican slucaj u nekoj nasoj banci i sta je bilo na kraju sa povracajem novca? Jednom mom drugaru su skinuli 10 evra na slicnu foru i banka mu je vratila novac ali to je ipak prilicno mala suma da bi se banka rizikovala da ne plati.

Posted

jednom mom drugaru su ove godine tako skinuli npr 80 000 din i na kraju mu je banka vratila pare. vojvodjanska banka je u pitanju.

Posted

banka mora da ti vrati te pare, ne brini. osigurani su oni za takve slucajeve.

Posted

Vratili su mi pare na racun ekspresno, posle samo 6 dana. Jedino sto sam sad ostao bez kartice, a necu skoro ici nazad za Srbiju.

• 3 years later...