Jump to content
IGNORED

Love at first sight

voja i

Recommended Posts

Posted
Žaba je CX:
Imam ja puno tih zbrkanih naziva iz detinjstva, kad sam zvao sve sa dugom kosom bitlsi, sve koji igraju fudbal dzajici, a mislio da je Krntija marka automobila.Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted (edited)
I Olja Ivanjicki, prema onome sto je rekao Pontijak (forumski) - da je ovo sa moje stare fotke njen primerak (negde na Kosancicevom vencu).5714843579_954b117e5e_z_d.jpgSM je super, medjutim sanse su 0 da se to nadje ovde. A ja sam se ozbiljno nalozio da glumim Delona pod stare dane.
navodno se oljin sm prodavao proletos, ne mogu da se setim cene ali je bila recimo 25000-30000e. inace, u tom autu je promenjen motor i stavljen iz citroena ds (ako je tacno sto pricaju ljudi iz kluba ljubitelja oldtimera iz bgd-a)inace ih ima do 10 u celoj srbiji, od toga valjda dva u bgdu. kad smo kod bolesnika kolekcionara, dalibor iz zagreba prednjaci:5xBMW 750 il E-32,BMW-L7, 5x BMW 750 E-38,3x BMW 760Li/2005, BMW 745 li/2002, 2 x BMW 850/ 1992,Rolls Royce Silver Spirit,Audi quatro 2.3,fotke su na bmw forumima, potpuna boles.+jedan baja iz ne znam kog grada u srbiji sa fantasticnom kolekcijom bembara, ali jedna mica :heart: se izdvaja:30BMW.jpg3.0 csi, uz triumpha tr6 i tr3, auto mojih snova. Edited by holden kolfild
  • 2 weeks later...
Posted

san snova - Lexus IS F (Zorglube, da se nisi usudio)2011lexusisfreview.jpglead22011lexusisfreview.jpglead32011lexusisfreview.jpg+lead42011lexusisfreview.jpg

Posted
san snova - Lexus IS F (Zorglube, da se nisi usudio)
Neću, 'ajde.
  • 4 months later...
Posted
izci09.jpg9ameeo.jpgnisam neki zaludjenik za tuning, al' ovo je prava lepotica.vesanje i kocnice 33.000 + preradjen motor 57.000
Posted

Jel ima u nekoj nešizofrenoj boji?

Posted
Jel ima u nekoj nešizofrenoj boji?
<_< idi trti pile tamo.
Posted

jok. i treba da bude psajko farba, da se vidi na vreme cudo od 830 konja.trtonja :fantom:

Posted

Da, boja je... brrrr.Kao ovo. Majstoru koji je smućkao tu farbu treba oduzeti sve flomastere.

Posted
Da, boja je... brrrr.Kao ovo. Majstoru koji je smućkao tu farbu treba oduzeti sve flomastere.
daj molim te, poredis tu zabokrecinu sa prefinjenom sherpa bojom. ima kod mene takav audi roze boje, vrlo neprijatan za oci.
Posted

Imamo različito poimanje pojma "prefinjen", očigledno :lol:

Posted
san snova - Lexus IS F (Zorglube, da se nisi usudio)2011lexusisfreview.jpglead22011lexusisfreview.jpglead32011lexusisfreview.jpg+lead42011lexusisfreview.jpg
Ima moj drugar ta kola, prvi put sam seo prosle nedelje. Unutra, dok stoje, ne cujes nista, cak i ne znas da motor uopste radi dok ne pogledas na cajgere da se nesto obrce.Posle toga, isao sam za njim nepoznatim putem (koji je njemu bio poznat), cekao me, usporavao..a na autoputu taj auto uhvati stazu kao pauk i odeee...Naplacao se kazni za brzu voznju, tvrdi da u tim kolima nemas osecaj koliko brzo ides."I'm just a truck", kazem mu. Opet, dodje njegova familija (1 dete) kod mene u truck jer imamo video i TV pa deca mogu da uzivaju na duzim putovanjima.Tajna Lexusa je u tome da deo posla rade ljudi, rucno. Scaled down Rolls Royce, nekih 30% operacija u proizvodnji Lexusa se radi rucno - sastavljanje karoserije, lepljenje, fino stimovanje. Taman koliko je razlika u ceni obicnog (mog) LandCrusera i istog takvog sa znackom "Lexus".