Cruella De Ville Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 (edited) na prvi, drugi i svaki naredni pogled, moja neostvarena ljubav "> edit: kako se mece video? :huh:hvala, Indy :) Edited December 11, 2011 by Cruella De Ville
Indy Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 (edited) vako: [vimeo]21338926[/vimeo] EDIT. Ovaj tvoj mezimac Kruela ovde kod mene moze lakse da se nadje od mog mezimca iznad. Sad vidim jednog lepotana iz 1969, svega 98k dolara traze. Sta je to... Edited December 11, 2011 by Indy
Idioteque Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Izgleda će ovo biti nova šestica.Jednog dana...
yolo Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 DS je klasika ali mene bizarno vise lozi SM (no pun:))vozio ga je miso kovac sredinom sedamdesetih.
Čutura Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 ^^ A total of 12,920 SMs were produced during its lifetime.egzot'ka, ba..
Cruella De Ville Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 vako:[vimeo]21338926[/vimeo] EDIT. Ovaj tvoj mezimac Kruela ovde kod mene moze lakse da se nadje od mog mezimca iznad. Sad vidim jednog lepotana iz 1969, svega 98k dolara traze. Sta je to... da, ima da ih se nadje jos uvek. a cena... ko ima, ne treba da stedi (ima i skupljih komada). auto je zaista umetnicko delo celovito gledano. i za voznju je, naravno, sto me navodi da hejtujem kolekcionare koji ih kupe i cuvaju u garazi, da bi ih koju godinu kasnije zavalili za 20-30% vise <_<auto je da se vozi, a zena da joj se kupi jaguar! -_-onaj video kad gledam, krenu mi suze, bez zajebancije. savrsen je, jos u onoj boji...
Cruella De Ville Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 (edited) za utehu bih primila na poklon i ovog:jedina alfa (romeo spider) koja mi se dopada. a one koji su uradili i odobri rimejk bih oterala na robiju :fashisto:umesto da prave replike...interesantno je da su umetnicka dela starih majstora pretezno prezivela u crvenoj, beloj i crnoj boji, valjda je njih najvise i bilo svojevremeno. Edited December 11, 2011 by Cruella De Ville
Indy Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 vozio ga je miso kovac sredinom sedamdesetih.I Olja Ivanjicki, prema onome sto je rekao Pontijak (forumski) - da je ovo sa moje stare fotke njen primerak (negde na Kosancicevom vencu).SM je super, medjutim sanse su 0 da se to nadje ovde. A ja sam se ozbiljno nalozio da glumim Delona pod stare dane.
Lancia Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 A ja sam se ozbiljno nalozio da glumim Delona pod stare dane.sad si ugasio kod Morgane
Indy Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Haha, morace da mi progleda kroz prste posto imam fetis na ajkulu/zabu od negde 12-te godine. (I to sam se u nj. zaljubio bas u Boki Kotorskoj, od svih mesta).Nisam to nikad vozio, btw.
Lancia Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Haha, morace da mi progleda kroz prste posto imam fetis na ajkulu/zabu od negde 12-te godine. (I to sam se u nj. zaljubio bas u Boki Kotorskoj, od svih mesta).Nisam to nikad vozio, btw.nice try. mozda i uspe.
Indy Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Pa, moram malo. (Al' istina je, moze morgana da proveri, i danas verujem da neki tamo u onom mestu gde je bilo puno kasarni znaju ko je "Dejan Francuz"... ciji je cale jednog leta doterao svemirski brod zlatne boje, Citroen DS23 Pallas injection electronique automatique hbt, nikad necu zaboraviti tu lozevinu)
ToniAdams Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 sad da se ubijem al ne mogu da se setim u kom delu grada neki car ima nekoliko ajkula, restauiranih. izgledaju ko ispod cekica izisle.
Recommended Posts