kud u maglu Simoviću Posted September 7 Posted September 7 500X se pravi u italiji, a 500L se pravi(o) u kragujevcu
Yoyogi Posted September 7 Posted September 7 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: 500X se pravi u italiji, a 500L se pravi(o) u kragujevcu Onda ja nisam u pravu. 1
Yoyogi Posted September 7 Posted September 7 Honda Fit (u izvozu iz Japana se zove Jazz). Slika je stara a ideja ista. Za zenske. Ima grejanje sedista pa i ostalog. Takve je boje, cak su i dodali "She = ona".
x500 Posted September 7 Posted September 7 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: 500X se pravi u italiji, a 500L se pravi(o) u kragujevcu Koliko znam 500L trakking se pravio u Poljskoj, i na nekim trsistima se prodavao kao 500L (Francuska).
zorglub Posted September 7 Posted September 7 17 hours ago, Desmond Bojčinski said: Japanski render je lepši Body kit koji je za Suzuki Lapin prodavala jedna japanska kompanija: 1
Yoyogi Posted September 7 Posted September 7 1 hour ago, zorglub said: Body kit koji je za Suzuki Lapin prodavala jedna japanska kompanija: Jeste, Lapin. Ne znam kako je Renault smeo da ovo napravi, mora da je bio neki ugovor. Suzuki je na svoje male kombice stavljao VW logo da izgledaju retro samo tada je VW imao 22% akcija u Suzuki (raskantali su se).
Desmond Bojčinski Posted September 7 Posted September 7 (edited) Gugl me prati u stopu, izbaci mi malopre ovo: https://www.hyundai.com/worldwide/en/brand-journal/heritage/heritage-series-grandeur Izgleda da je samo prototip (kao i prelepa Opel Manta), ali sviđa mi se trend Edited September 7 by Desmond Bojčinski 1
Yoyogi Posted September 7 Posted September 7 Japan, Ise, Mie Prefecture. Diler oldtajmera i trofejnih kola. Da uprostimo kursne konverzije, ova VW buba (nije 1302, kada su dobile konveksni vetrobran, pre 1973) je kostala 1.39 miliona dinara. Ne verujem da je i nova toliko kostala. A tek motor, aditivi u gorivo, ne zna za bezolovni benzin, teske inspekcije za registraciju. To bi trebao neki stvarno teski entuzijasta da kupi, kao hobi i da se sa njim stalno petlja.
Desmond Bojčinski Posted September 25 Posted September 25 Lep mi je Rav, ali da ga imam rado bih ga unakazio sa ovim, ili nečim sličnim Spoiler 1
zorglub Posted October 9 Posted October 9 On 8. 10. 2024. at 9:31, Shan Jan said: Nema loseg Mustanga. Akhm... gen 2, 3 i 4: 1
Boksi Posted October 9 Posted October 9 47 minutes ago, zorglub said: Akhm... gen 2, 3 i 4: Ja bi’ ovo vozila
Recommended Posts