bios Posted February 12 Posted February 12 FJ Cruiserom je došao insurance adjuster da završi posao, šta god to bilo nakon udesa koji sam imao 3 meseca nakon preseljenja u USA. E to se zove ljubav na prvi pogled! Navodno se i dalje proizvodi u nekoj zabiti tipa Indonezija, ali polovan primerak sa preko 150K milja teško može da se nađe ispod $25K. Da imam višak para u šteku tačno bih investirao umesto u nekretninu
borris_ Posted September 6 Posted September 6 (edited) Koncept auto Ali je Inspiracija R17 (koji mi se nikad nije svidjao) Edited September 6 by borris_ 1 3
Yoyogi Posted September 6 Posted September 6 Renault je trebao da napravi novi auto kao Renault 4 (to je bio pokusaj sa Renault 5 ali davno). Isto i Citroen sa Spacekom. To su uradili BMW (sa Mini Morris), VW sa novom Bubom, Fiat sa Fiat 500. Sve legendarna i prepoznatljiva kola, lepo primljena i lepo prodavana.
Yoyogi Posted September 6 Posted September 6 On 12. 2. 2024. at 10:01, Eleniko said: To nije LandCruiser. To je rugged FJ Cruiser. Imao sam dva LandCruiser. Series 100 (Australia) i Series 200 (Japan). Potpuno druga kola od FJ Cruiser.
Yoyogi Posted September 6 Posted September 6 4 minutes ago, borris_ said: Pa napravio je novu peticu: Pa i nije. I Mini Morris i Buba i Fiat 500, generacije znaju koja su to kola. Ova petica je maltene bezlicna, mogla je da bude auto iz Koreje ili Kine.
Yoyogi Posted September 6 Posted September 6 Citroen je izlozio ovaj Spacek (na slovenackom, spacek znaci nakaza) model od drveta. Jos nista od njega nista nije bilo a lici
Yoyogi Posted September 6 Posted September 6 FIAT 500L, proizveden u Kragujevcu, vidjen u Japanu. Nije cest ali moze da se vidi svaki dan.
Desmond Bojčinski Posted September 6 Posted September 6 5 hours ago, borris_ said: Kazu da rade na R4 Ali ni nasta ne lici +1 Japanski render je lepši Ovo je neki Suzuki prešminkan u četvorku, i izgleda bolje.
Yoyogi Posted September 7 Posted September 7 12 hours ago, Desmond Bojčinski said: +1 Japanski render je lepši Ovo je neki Suzuki prešminkan u četvorku, i izgleda bolje. Nije to Suzuki mada tih 4 cetvrtastih ima. Pre je photoshop. Prvo, legalno, niko ne sme da stavi logo druge firme.
kud u maglu Simoviću Posted September 7 Posted September 7 18 hours ago, Yoyogi said: FIAT 500L, proizveden u Kragujevcu, vidjen u Japanu. Nije cest ali moze da se vidi svaki dan. ovo bi trebalo da je 500x sliči, ali nije renault je imao odlične rezultate sa clio modelom, tako da nije bilo potrebe za vraćanjem u život sa r4 kao dodatni plus su mu bili rezultati sa daciom
Yoyogi Posted September 7 Posted September 7 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovo bi trebalo da je 500x sliči, ali nije Onda je verovatno FIAT 500X. To koliko znam, prave samo u Kragujevcu.
Recommended Posts