Razzmatazz Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Uh, kod tih muscle cars mi se dopada zadnji deo kakav je imao Buick Riviera, tzv. Boattail:
Indy Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 (edited) Baš mi je cadak novi Nissan Juke:) EDIT. Posebno je catko da aksesoari mogu da se poruče u različitim kombinacijama boja, npr. Edited July 14, 2015 by Indy
maheem Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 kauch na motorni pogon doterao ga majstor na plazu, popio pivo i otisao po zenu i dete, sreo sam ga u povratku. jbga juri ko metak niam stigao bolju fotku napraviti
maheem Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Te nazad zakošene varijante mi se sviđaju i na savremenim limuzinama: Mercedes rules u tome. Ne znam nazive modela, lupicu cls550 i ostali imaju super dupeta. A bogumi i face su im super sa hladnjakom ispred farova. Dalje na temu, neko je pominjao rivijerino dupe a evo lepotice u matu i spreda:
maheem Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Bizzarini iso grifo 5300 corsa i gt 5300 strada. Naravno u toj zelenoj boji:
bigvlada Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Korveta iz 1962.godine, blago modifikovana. Bar na prvi pogled. U stvari su uzeli modernu Korvetu i preuredili joj limariju da liči na modele iz šezdesetih. "Krivac" za ovu konverziju.
Recommended Posts