Jump to content
IGNORED

Love at first sight

voja i

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Privozio neki muscle car. Kriv je Drive. :blush:falcon.jpg65k, malo je skup...

Posted

Sad si Aussie, treba kao muscle car da uzmeš onog interceptora iz Mad Maxa.

• 4 months later...
  • 3 months later...
Posted

Jel si probao da sednes u njega? Ne znam kakav je taj. ali nedavno sam imao probleme da udjem u Chevrolet Cruze (ne mogu da protnem glavu... mislim da bi tebi bilo i "malo" teze.) Ovaj ima te kratke prozore, zavisi koliko su visoka sedista, ali moglo bi biti tesko uci.

Chevrolet_Cruze.JPG

Posted

Indy, ono gore je neka concept hyundai zajebancija, verovatno nikad nece ugledati svetlo dana. Vise mi se svidja kao model koji ima dugu haubu, sirok je i neznatno povisen od tla, sofisticirani mad max style;)

Posted (edited)

bit ce samo moj i boziji -_-

2014-volvo-v60-r-design2014-volvo-s60-r-

Edited by orderka
Posted

Indy, ono gore je neka concept hyundai zajebancija, verovatno nikad nece ugledati svetlo dana. Vise mi se svidja kao model koji ima dugu haubu, sirok je i neznatno povisen od tla, sofisticirani mad max style;)

Izgleda dobro, steta sto je samo concept. (Ne da bi mi bio pristupacan, anyway). U tom fazonu je pomalo BMW X6, ima pozadinu k'o JLo.
  • 3 months later...
Posted

Ne znam koliko ajfotka prenosi realni utisak, ali me je ova boja bas dojmila. Cenim na osnovu guglanja da je to grimizna boja na osnovi metalik kosmicke prasine, neki kastom paint jeste. Liketh.

Posted

vozio se unj pre neki mjesec, odlican dojam.

pravo auto, ni preveliko ni premalo, ide ko zmijuga, a zavrsna obrada izgleda dojaja.

• 3 months later...