February 23, 201411 yr Jel si probao da sednes u njega? Ne znam kakav je taj. ali nedavno sam imao probleme da udjem u Chevrolet Cruze (ne mogu da protnem glavu... mislim da bi tebi bilo i "malo" teze.) Ovaj ima te kratke prozore, zavisi koliko su visoka sedista, ali moglo bi biti tesko uci.
February 24, 201411 yr Indy, ono gore je neka concept hyundai zajebancija, verovatno nikad nece ugledati svetlo dana. Vise mi se svidja kao model koji ima dugu haubu, sirok je i neznatno povisen od tla, sofisticirani mad max style;)
February 24, 201411 yr Indy, ono gore je neka concept hyundai zajebancija, verovatno nikad nece ugledati svetlo dana. Vise mi se svidja kao model koji ima dugu haubu, sirok je i neznatno povisen od tla, sofisticirani mad max style;)Izgleda dobro, steta sto je samo concept. (Ne da bi mi bio pristupacan, anyway). U tom fazonu je pomalo BMW X6, ima pozadinu k'o JLo.
June 28, 201410 yr Ne znam koliko ajfotka prenosi realni utisak, ali me je ova boja bas dojmila. Cenim na osnovu guglanja da je to grimizna boja na osnovi metalik kosmicke prasine, neki kastom paint jeste. Liketh.
June 28, 201410 yr vozio se unj pre neki mjesec, odlican dojam. pravo auto, ni preveliko ni premalo, ide ko zmijuga, a zavrsna obrada izgleda dojaja.