Jump to content

Love at first sight

Featured Replies

zelim audi R8

• 2 months later...

Privozio neki muscle car. Kriv je Drive. :blush:falcon.jpg65k, malo je skup...

Sad si Aussie, treba kao muscle car da uzmeš onog interceptora iz Mad Maxa.

• 4 months later...

Kad vec fantaziramo...Screen-Shot-2012-11-15-at-2.09.58-PM.png

• 3 months later...

po mom ukusu.

rk6gcz.jpg

Jel si probao da sednes u njega? Ne znam kakav je taj. ali nedavno sam imao probleme da udjem u Chevrolet Cruze (ne mogu da protnem glavu... mislim da bi tebi bilo i "malo" teze.) Ovaj ima te kratke prozore, zavisi koliko su visoka sedista, ali moglo bi biti tesko uci.

Chevrolet_Cruze.JPG

Indy, ono gore je neka concept hyundai zajebancija, verovatno nikad nece ugledati svetlo dana. Vise mi se svidja kao model koji ima dugu haubu, sirok je i neznatno povisen od tla, sofisticirani mad max style;)

bit ce samo moj i boziji -_-

2014-volvo-v60-r-design2014-volvo-s60-r-

Edited by orderka

Indy, ono gore je neka concept hyundai zajebancija, verovatno nikad nece ugledati svetlo dana. Vise mi se svidja kao model koji ima dugu haubu, sirok je i neznatno povisen od tla, sofisticirani mad max style;)

Izgleda dobro, steta sto je samo concept. (Ne da bi mi bio pristupacan, anyway). U tom fazonu je pomalo BMW X6, ima pozadinu k'o JLo.
  • 3 months later...

dimam il dumrem heart.gif

samo bez tih čobanskih kadica  :fantom:

+ 1

Ne znam koliko ajfotka prenosi realni utisak, ali me je ova boja bas dojmila. Cenim na osnovu guglanja da je to grimizna boja na osnovi metalik kosmicke prasine, neki kastom paint jeste. Liketh.

vozio se unj pre neki mjesec, odlican dojam.

pravo auto, ni preveliko ni premalo, ide ko zmijuga, a zavrsna obrada izgleda dojaja.

• 3 months later...

Aqaba Bell-Aurens 5000 kubika 288 konja i 200.000 evara:

10csorb.jpg