notenoughreasonsforclaire Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Naši zubi se vide u mrakulepi dečko što si u bedakuJebote. Link to comment
Lezilebovich Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Ona jelen top ten 10 lista je sjajna... Puno pozdrava za Izdrži Ribice i njihovu fantastičnu pesmu, sa jasnom porukom da oni nikada neće imati bore, jer nisu u bedaku ... A i lepi su. Divota Link to comment
slepa živana Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 ima neki domaći onako elktro poletno, obradili 3 poljupca od snežane savić. to se stalno vrti na b92. muka živa! Link to comment
Lezilebovich Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Sevdah baby ili tako nekako ... Prosto plene svojom lepršavošću i samozadovoljstvom, kuloćom i muzikalnošću. Možda su još i gori od Izdrži Ribice... Link to comment
bad music for bad people Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Možda su još i gori od Izdrži Ribice...pata karta. mada, možda je ta tragična emisija/top lista tako i koncipirana, da se od taloga scene biraju najgori, pa ko je gori, taj je bolji. kad se setim ko to vodi i gde se emituje, sve sam više siguran da je ovo i bio recept. Link to comment
Mp40 Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Ne vucite me za tastaturu! Na ivici sam da pokrenem Jelen Top10 topic kao stalni gledalac. Spot "Podrska je vazna" pogledao sam jedno 34 puta ove godine!Najvise volim: Sevdah bejbi ficring Sobaja, Izdrzi Ribice, The Branka (ne znam jel vise duhovito ili opooshteno!), Voda Nad Vodama (zadrzali se kratko a steta, imaju potencijal bar kao Zene Kese), Lira Vega (au-a-uuuu! au-a-uuuu!) i volim kad dovedu goste (Gordan Kicic, Luna Lu, Serz L'Urbaine) i kad se lepi voditelj smeje kao da mu je neko uzbrigao zubarsku anesteziju svuda po licu. Veliki Prezir isto bili urbani sa kockama na glavi. Konceptualno! VOditelji odlicno to iskoristili za intervju! Mislim da je B92 super smislio da to pusti ljudima na docek!! Link to comment
kgmr Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 ima neki domaći onako elktro poletno, obradili 3 poljupca od snežane savić. to se stalno vrti na b92. muka živa!ha, pa nekom muka ziva, a nekom suuuuper zezanjeznači žasu je pesma, definitvno himna urbanoida i uopšte urbanizma postsummer viva elite jelen jeseniubedjena sam da je leva u nastupu ucesnica evrovizije. Link to comment
Ras Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Ne vucite me za tastaturu! Na ivici sam da pokrenem Jelen Top10 topic kao stalni gledalac. Spot "Podrska je vazna" pogledao sam jedno 34 puta ove godine!Najvise volim: Sevdah bejbi ficring Sobaja, Izdrzi Ribice, The Branka (ne znam jel vise duhovito ili opooshteno!), Voda Nad Vodama (zadrzali se kratko a steta, imaju potencijal bar kao Zene Kese), Lira Vega (au-a-uuuu! au-a-uuuu!) i volim kad dovedu goste (Gordan Kicic, Luna Lu, Serz L'Urbaine) i kad se lepi voditelj smeje kao da mu je neko uzbrigao zubarsku anesteziju svuda po licu. Veliki Prezir isto bili urbani sa kockama na glavi. Konceptualno! VOditelji odlicno to iskoristili za intervju! Mislim da je B92 super smislio da to pusti ljudima na docek!!Ćuti ti, Šmajseru!Jesi kupio Rebel Star? Link to comment
Mp40 Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Nisam ali podrzavam pasivno! Link to comment
wayfaring stranger Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Nisam ali podrzavam pasivno! :D Link to comment
Hella Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 neki domaći onako elktro poletno...Prosto plene svojom lepršavošću i samozadovoljstvom, kuloćom i muzikalnošću. ...znači žasu je pesma, definitvno himna urbanoida i uopšte urbanizma postsummer viva elite jelen jeseni <_< Латиничарска багро. Наводни чобанлук Севдах бејбија неће затрти факат да су извукли Киру Митрева из нафталина и одрадили кавер, сасвим солидан. Додуше, не бољи од овог. Link to comment
vulejov Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 'Ajmo još jednom...Cd mi je u rukama, odnosno u plejeru.Spomenuo sam već dve pesme koje su se izdvojile nakon on-line slušanja (Zagreb i Industrija), a tu su i novi favoriti (Reka) i dvojac koji zauzima centralno mesto albuma Dani/Noći koji je s e n z a c i o n a l a n!Ukrštanje melanholičnog pop senzibiliteta Milana Glavaškog i benda koji svira punim rokerskim intenzitetom ovoga puta prevazilazi sva moja očekivanja.Potpuno egzaltiran nakon dva uzastopna slušanja (a sa'ću opet) izjavljujem da Auerbachov album dobija opasnog konkurenta na vrhu izdanja za ovu godinu.Album je (pored kvaliteta pesama) superiorno odsviran, snimljen i realizovan - vokal, usna harmonika, gitara, bas, bubanj i električni klavir zvuče savršeno.Prekrasan sleeve design je čist bonus.Šta hoću da vam kažem?Kanda bi mogao da uzme Vuču pod ruku, Koja - Gileta, Krstić - Šapera, Vlada - Bajku i svi oni neka nudu pioniri.I zajedno da se sa pionirima sa nove srpske scene čuvaju, jer ovaj album je klopka za pionira - SUPERIORNO IZDANJE!Zbog ovog albuma Petar Janjatović već revidira YU Rock enciklopediju.ATOMSKA BOMBA, CUNAMI TALAS, KRAKATAU ERUPCIJA I POTOP u jednom.Jedino što još želim od ovog benda je - VINIL!!!Sinoć je bila promocija albuma, apsolutno najveća antireklama kojoj sam prisustvovao. Lider benda je pokušao da napravi nekakav low-fi kamerni ugodjaj, za to mu je falilo samo da zaista zna da peva i ume da svira! Ne bih mogao jadnijeg koncerta da se setim.. Link to comment
vulejov Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 ^^^^Pravda za MC Uroša!Zaboravili su da me pitaju kako hoću da se zovem.. Link to comment
henrik larsson Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Kad vidim titulu MC (pogotovo u domaćoj varijanti), obuzme me jaka potreba za bljuganjem. Link to comment
Recommended Posts