Ardian Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Lost Propeleros i Ringispil su mi sasvim dobri! Ima li neko info da li neko od ova dva sprema album? Link to comment
maheem Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Mrzim Smijesnu Muziku (Piknik, saljivo i slicno)...A Nova Srpska Bagra i ostali sa plakata nisu nikakav saljivi pank odgovor nego cetnicka govnarija po principu DSS+pivo.+1a je l se to meni cini ili je to stvarno trend u nsu? Link to comment
aram Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 kada imaš neku alternativu...Vidi ono što napisah pod 2. Kad nemaš mainstream, ne možeš imati ni alternativu.A da ne pričam da bi svako da se cene njegove ideje, ali niko ne bi da prvo sedi u podrumu 6 meseci i da svakodnevno vežba.ajd, ne bas niko, ima par izuzetaka, ali oni samo isticu jad i bedu celokupne slike Link to comment
hoffnung Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Vidi ono što napisah pod 2. Kad nemaš mainstream, ne možeš imati ni alternativu.ako bih rekao (u našem slučaju) da je turbo folk mainstream, da li bih pogrešio? zar to nije najveća struja danas? pogledaj samo mlađane šta slušaju. imam neku decu koja mi pričaju koja muzika se sluša, tj. šta je glavna struja: turbo folk, hip-hop i malo metala. punk i ostali stilovi ne postoje više, barem ovo što sam ja čuo. od domaćih (šatro rock'n'roll) van gogh.za mene bi mainstream da nema turbo folka bilo: vlado georgijev i njemu slični. to bi bila neka normalna struja za široke narodne mase. Link to comment
korindjar Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 +1a je l se to meni cini ili je to stvarno trend u nsu? a jerste bili nekada na koncertu piknika kada krenu da pevuse te hitove, podizu pesnice, prave sutke...? Link to comment
bup Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 a jerste bili nekada na koncertu piknika kada krenu da pevuse te hitove, podizu pesnice, prave sutke...?da. tužno je to meni ustvari. e, gari, de si matori ekipa. mogao je piknik i dobar biti, ali prebrzo se ofucao. šteta. Link to comment
sherman Posted December 20, 2009 Author Share Posted December 20, 2009 evo Kanal Tvid izdao novi album za PGP. pustaju im spot na rts-uNeki ovo nece preziveti... Link to comment
MocaVukotic Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 jebote video sam taj spot... i preživeo!ono je zajebalo i đorđa i cuku i ostale prvoborce KDP-a Link to comment
notenoughreasonsforclaire Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Uh, Amajlija na RTV1! Link to comment
Buck Naked Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Jer ume biti gadno! Link to comment
Ras Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 (edited) 'Ajmo još jednom...Cd mi je u rukama, odnosno u plejeru.Spomenuo sam već dve pesme koje su se izdvojile nakon on-line slušanja (Zagreb i Industrija), a tu su i novi favoriti (Reka) i dvojac koji zauzima centralno mesto albuma Dani/Noći koji je s e n z a c i o n a l a n!Ukrštanje melanholičnog pop senzibiliteta Milana Glavaškog i benda koji svira punim rokerskim intenzitetom ovoga puta prevazilazi sva moja očekivanja.Potpuno egzaltiran nakon dva uzastopna slušanja (a sa'ću opet) izjavljujem da Auerbachov album dobija opasnog konkurenta na vrhu izdanja za ovu godinu.Album je (pored kvaliteta pesama) superiorno odsviran, snimljen i realizovan - vokal, usna harmonika, gitara, bas, bubanj i električni klavir zvuče savršeno.Prekrasan sleeve design je čist bonus.Šta hoću da vam kažem?Kanda bi mogao da uzme Vuču pod ruku, Koja - Gileta, Krstić - Šapera, Vlada - Bajku i svi oni neka nudu pioniri.I zajedno da se sa pionirima sa nove srpske scene čuvaju, jer ovaj album je klopka za pionira - SUPERIORNO IZDANJE!Zbog ovog albuma Petar Janjatović već revidira YU Rock enciklopediju.ATOMSKA BOMBA, CUNAMI TALAS, KRAKATAU ERUPCIJA I POTOP u jednom.Jedino što još želim od ovog benda je - VINIL!!!Edit: zaboravih u brzini Caneta među pionirima. Edited December 26, 2009 by Ras Link to comment
Nikola Kiric Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 ja imam vinil od ovovg benda - singl sa dve numere sa prvog albuma, dao mi basista licno prosle godine! inace, trbea tek ovaj novi album da lepo preslusam. Link to comment
Ras Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 ja imam vinil od ovovg benda - singl sa dve numere sa prvog albumaImam i ja - dva komada!Jedan dobio na poklon, sav izgužvan i prašnjav, ali sa posvetom.Drugi uzeo za slušanje. Link to comment
wayfaring stranger Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 'Ajmo još jednom...Isekao si se na ovaj album, a za Junkers 5 koji su blizi onome sto najcheshce kachish na now playing, mlak komentar da lice na Detroit Cobras. Definitivno najbolji rock album ove godine Mlinski Kamen - Atomski bluz nisi ni spomenuo. Mozda po kriterijumima drugih ljudi nije najbolji, ali razlozi za tu tvrdnju i odbranu se sami namecu.No o.k., koliko ljudi-toliko ukusa. Mozda je ovo dobar album, ali osim par prijatelja benda niko ne prosipa hvalospeve. Ja preslusao online i dovoljno za ovaj zivot. My 2 cents. Uzivaj! Link to comment
Ras Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Isekao si se na ovaj album, a za Junkers 5 koji su blizi onome sto najcheshce kachish na now playing, mlak komentar da lice na Detroit Cobras. Definitivno najbolji rock album ove godine Mlinski Kamen - Atomski bluz nisi ni spomenuo. Mozda po kriterijumima drugih ljudi nije najbolji, ali razlozi za tu tvrdnju i odbranu se sami namecu.No o.k., koliko ljudi-toliko ukusa. Mozda je ovo dobar album, ali osim par prijatelja benda niko ne prosipa hvalospeve. Ja preslusao online i dovoljno za ovaj zivot. My 2 cents. Uzivaj!To što sam se isekao na ovaj album, a ti na neki drugi - nikada neće biti problem.Ono što mi se ne dopada u tvom postu je to što spominješ nekakve prijatelje benda i sl., a za to nema nikakvog razloga i verovatno sam poslednji kome bi takve zamerke trebao da uputiš.Jednom za uvek: reklamiram samo ono što volim - serem po onome što mi se ne dopada. Link to comment
Recommended Posts