Svarog Posted November 23, 2022 Posted November 23, 2022 mislim da ne. ali jedan od njih je sad solo pod imenom Dimitrije Dimitrijević. isto mnogo dobro. 2 1
alamo Posted November 23, 2022 Posted November 23, 2022 Igralom finiširaju novi album, biće uskoro svega. Dimitrije ne staje i radi sve vreme 3
Svarog Posted November 23, 2022 Posted November 23, 2022 @alamo, deluje da si blizu benda na neki način pa reko da proverim da li slučajno znaš šta se dešava sa još jednim nišlijskim bendom - Danilov Doživljaj Beča. živi li su? snimaju li šta?
alamo Posted November 23, 2022 Posted November 23, 2022 nisam blizu, samo se poznajemo i imamo zajedničke prijatelje.ddb je imao onaj veliki povratnički koncert u nišu pre korone, sa dejanom iz eyota kao gostom i od tada nemam pojma šta se dešava. pitaću!ed: vidim da su svirali par koncerata tokom leta, znači živi su i rade 1
wayfaring stranger Posted November 23, 2022 Posted November 23, 2022 On 22.11.2022. at 12:15, April said: El postoji još ovaj Igralom? Mnogu dobro Kao što reče Alamo, postoje, samo preferiram njihov debi album koji mi je jedan od najboljih u proteklih dosta godina. Ovaj session je takođe odličan. 1
Hele Posted December 3, 2022 Posted December 3, 2022 Meni su Buč Kesidi bili toliko simpatični kao klinci sa prvim albumom. Drugi album je bio ogroman iskorak i već je negde i mogao da se ocenjuje, za razliku od prvog koji je samo ipak bio simpatičan. Tih sedam od deset, kojim bih ocenio Euforiju, su sjajna ocena za domaće izdanje, i najviše data zbog očiglednog truda, vizije, a i značaja koji se ne sećam da je neki bend imao među nekom kasne teen, rane dvadesete populacijom. Sada je došlo do testa trećeg albuma i negde sam se nadao da bi mogli da naprave opet napredak, kao između prvog i drugog albuma, i objave nešto što bih zaista mogao da slušam, ne samo da mi bude simpatično i asocira me na neke stare dane. Ipak se i ovaj duo sada bliži tridesetima i nisu više studentarija. Nažalost, prvi singl sa trećeg albuma je kao da je izašao sa drugog albuma, nikakav progres, sejm old hipstersko studentsko sranje 😔
msv Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 Crna lista, supergrupa koju čine članovi bendova sa Artističke radne akcije, i ponovno snimljene pesme sa te kompilacije
djeneralche Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 Art, kabare, Nis, Novi Sad, odlicno. Garaza, rep, ironicni tekstovi, vojko v i prti bg, Sisak Pop, sarajevski, ljiga al lepa.
Recommended Posts