Jump to content
IGNORED

Domaci bendovi

sherman

Recommended Posts

Posted

El postoji još ovaj Igralom?

Mnogu dobro

Posted

mislim da ne.

ali jedan od njih je sad solo pod imenom Dimitrije Dimitrijević. isto mnogo dobro.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Igralom finiširaju novi album, biće uskoro svega. Dimitrije ne staje i radi sve vreme :)

• Hvala 3
Posted

@alamo, deluje da si blizu benda na neki način ;) pa reko da proverim da li slučajno znaš šta se dešava sa još jednim nišlijskim bendom - Danilov Doživljaj Beča. živi li su? snimaju li šta?

Posted

smile.png nisam blizu, samo se poznajemo i imamo zajedničke prijatelje.
ddb je imao onaj veliki povratnički koncert u nišu pre korone, sa dejanom iz eyota kao gostom i od tada nemam pojma šta se dešava. pitaću!
ed: vidim da su svirali par koncerata tokom leta, znači živi su i rade

• Hvala 1
Posted
On 22.11.2022. at 12:15, April said:

El postoji još ovaj Igralom?

Mnogu dobro

Kao što reče Alamo, postoje, samo preferiram njihov debi album koji mi je jedan od najboljih u proteklih dosta godina. Ovaj session je takođe odličan. 

• Hvala 1
Posted

Meni su Buč Kesidi bili toliko simpatični kao klinci sa prvim albumom.

Drugi album je bio ogroman iskorak i već je negde i mogao da se ocenjuje, za razliku od prvog koji je samo ipak bio simpatičan.

Tih sedam od deset, kojim bih ocenio Euforiju, su sjajna ocena za domaće izdanje, i najviše data zbog očiglednog truda, vizije, a i značaja koji se ne sećam da je neki bend imao među nekom kasne teen, rane dvadesete populacijom.

Sada je došlo do testa trećeg albuma i negde sam se nadao da bi mogli da naprave opet napredak, kao između prvog i drugog albuma, i objave nešto što bih zaista mogao da slušam, ne samo da mi bude simpatično i asocira me na neke stare dane.

Ipak se i ovaj duo sada bliži tridesetima i nisu više studentarija.

Nažalost, prvi singl sa trećeg albuma je kao da je izašao sa drugog albuma, nikakav progres, sejm old hipstersko studentsko sranje 😔

Posted

Crna lista, supergrupa koju čine članovi bendova sa Artističke radne akcije, i ponovno snimljene pesme sa te kompilacije

Posted

Art, kabare, Nis, Novi Sad, odlicno.

Garaza, rep, ironicni tekstovi, vojko v i prti bg, Sisak

Pop, sarajevski, ljiga al lepa.