Ptica trkacica Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 Zaboravismo: Svi na pod Mistake Mistake Let 3 Letu Štuke Roze Poze A meni je carsko ime i Kud Idijoti, a i bend mi je jedan od omiljenih. Kud Idijoti, tu i mi, tako smo govorili.
Lezilebovich Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 Manje vise, osim Partibrejkersa i Repetitora, nabrojali ste sve domace bendove 1 1
ragasto Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 7 hours ago, napadaj said: Da dodam i metalce: Posmrtna liturgija Zakljana čeljad Analni karakter Bogalj Enjoy Sarma Pašenog. 1
Radoye Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 Ludolf Neum i njegov paranormalni dzuboks 10 na groblju Debili u prolazu
Ptica trkacica Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 25 minutes ago, Lezilebovich said: Manje vise, osim Partibrejkersa i Repetitora, nabrojali ste sve domace bendove Men' se čini da ti se čini. I dalje na onu drugu listu, sa relativno običnim imenima bendova, ima štošta da se stavi. Miki Pirs-super ime za bend KST je bio utočište za svirke bendova sa neobičnim imenima. Miki Pirs, Bolesna štenad, Zvoncekova bilježnica, KBO, Gluve kučke, Džukele, Ništa, ali logopedi, su uglavnom tamo svirali i to po više puta, a nastupe im je reklamirao Kiza Betmen iz Paket Aranžmana. Šta li je sa tim čovekom, pitam se? Više ga ni u kraju ne vidjam.
msv Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 7 hours ago, Партибрејкер said: Nekad su se davala imena koja zapravo nešto znače/poručuju. Meni je jedan od najboljih naziva za punk bend Ritam Nereda, mada nisam neki fan, though. Sad sve neki lejm nazivi, neke izmišljene reči: Šajzerbiterlemon, Koi Koi, Gazorpazorp, Johanbrauer, Vizelj... Vizelj nije izmišljena reč, to je kanal u Padinskoj Skeli Iz tog Hali gali kruga fale Sv. Pseta, Sitzpinker i proto tip
Fakundo Sava Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 U hrvatskoj ima pank bend Srbi, možda su mislili da hrvatice vole srbijance pa ajd da probaju honorary mantion: mkdsl i nsksipirs 1
wayfaring stranger Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 1 hour ago, Radoye said: 10 na groblju Posto dugo pratim ex-Yu scenu, svi predhodno nabrojeni bendovi su mi poznati osim ovog. Za njih prvi put cujem. Vidim na netu da je Dr Fuzz iz Ludolfa ukljucen. U jednom intervjuu spomenuo je jos jedno otkaceno ime za bend Zli podstanari. 1
Velocipede Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 (edited) 3 hours ago, ultra plasticni said: Cepeni čunci Omiljeni bend Živana iz benda "Živan i žileti"... https://www.imdb.com/title/tt3121746/ Edited July 11, 2022 by Velocipede 1 1
Radoye Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 1 hour ago, wayfaring stranger said: Posto dugo pratim ex-Yu scenu, svi predhodno nabrojeni bendovi su mi poznati osim ovog. Za njih prvi put cujem. Vidim na netu da je Dr Fuzz iz Ludolfa ukljucen. U jednom intervjuu spomenuo je jos jedno otkaceno ime za bend Zli podstanari. 10 na groblju je bio prvi bend Dr.Fuzz-a, sa drugarima iz skole. To je evoluiralo prvo u Marselyezu pa u Zle Podstanare. Nakon razlaza Podstanara napravio je Ludolfe. Inace postojao je mali milion njegovih ad-hoc projekata i kolaboracija i sve su sa blesavim imenima - Metalna nafta, Uranium Surfers, BITEF smrti... 1
Ptica trkacica Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 1 minute ago, Radoye said: 10 na groblju je bio prvi bend Dr.Fuzz-a, sa drugarima iz skole. To je evoluiralo prvo u Marselyezu pa u Zle Podstanare. Nakon razlaza Podstanara napravio je Ludolfe. Inace postojao je mali milion njegovih ad-hoc projekata i kolaboracija i sve su sa blesavim imenima - Metalna nafta, Uranium Surfers, BITEF smrti... Zli podstanari i Bitef smrti kao imena za bendove kidaju
slepa živana Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 destilacija mozga čarming princez strašni haremski čuvari musaka metak za zlikovca radost grupa tvog života 1
Recommended Posts