July 11, 20222 yr 1 minute ago, Ptica trkacica said: Fake Madonna's Underwear i ti su mi pali na pamet ali nisam mogao tačno da se sjetim mada meni je i dalje jedan od misterioznijih, ali i kul onaj NadimaČ, i dalje nisam načisto šta je to, kako se čita, piše i odakle potiče
July 11, 20222 yr 2 minutes ago, James Marshall said: i ti su mi pali na pamet ali nisam mogao tačno da se sjetim mada meni je i dalje jedan od misterioznijih, ali i kul onaj NadimaČ, i dalje nisam načisto šta je to, kako se čita, piše i odakle potiče Kad si ti pomenuo Porše Lin, setila sam se Fake Madonna's. Šta ti je moć asocijacija Za Nadimač nesam čula.
July 11, 20222 yr 2 hours ago, Svemir Zeka said: Da biram koji bend mi ustupa ime, odabrala bih Instant karmu A naravno tribjut bend Instant Sarma
July 11, 20222 yr plavi pepermint tišina kod poluzvezde čudan šimijev bend činč krš ekektrolasta manisent i mentalnost
July 11, 20222 yr Bend Malaksali pilići svirao je devedesetih u Mladenovcu. Kasnije deo članova svirao u grupi Škrgut. Tražio da nema nesto na YT, vidim da danas postoji grupa istog imena, sa Rokeri s Moravu repertoarom. Betonski crvi/Concrete worms ulaze u konkurenciju. Edited July 11, 20222 yr by wayfaring stranger