James Marshall Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 1 minute ago, Ptica trkacica said: Fake Madonna's Underwear i ti su mi pali na pamet ali nisam mogao tačno da se sjetim mada meni je i dalje jedan od misterioznijih, ali i kul onaj NadimaČ, i dalje nisam načisto šta je to, kako se čita, piše i odakle potiče
Ptica trkacica Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 2 minutes ago, James Marshall said: i ti su mi pali na pamet ali nisam mogao tačno da se sjetim mada meni je i dalje jedan od misterioznijih, ali i kul onaj NadimaČ, i dalje nisam načisto šta je to, kako se čita, piše i odakle potiče Kad si ti pomenuo Porše Lin, setila sam se Fake Madonna's. Šta ti je moć asocijacija Za Nadimač nesam čula.
Svemir Zeka Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 Da biram koji bend mi ustupa ime, odabrala bih Instant karmu
Ratamahatta Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 https://www.njuz.net/ok-bend-menja-ime-u-onako-bend/ 1
vladavsnarod Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 2 hours ago, Svemir Zeka said: Da biram koji bend mi ustupa ime, odabrala bih Instant karmu A naravno tribjut bend Instant Sarma 2
slepa živana Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 plavi pepermint tišina kod poluzvezde čudan šimijev bend činč krš ekektrolasta manisent i mentalnost 1
Nikodije Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 (edited) covek bez sluha josip a lisac Edited July 11, 2022 by Nikodije 1
Nikodije Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 mozemo dodati i riblja corba posto su mislili na menstruaciju a ne na jelo
wayfaring stranger Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 (edited) Bend Malaksali pilići svirao je devedesetih u Mladenovcu. Kasnije deo članova svirao u grupi Škrgut. Tražio da nema nesto na YT, vidim da danas postoji grupa istog imena, sa Rokeri s Moravu repertoarom. Betonski crvi/Concrete worms ulaze u konkurenciju. Edited July 11, 2022 by wayfaring stranger
Recommended Posts