July 11, 20222 yr Da nastavim niz: Bolesna štenad, odvratno mi je ime realno. Ostala što slede su super: Viborg Dalas Ventolin Kazna za uši Hornsman Coyote Otkad ovo nisam čula: Edited July 11, 20222 yr by Ptica trkacica
July 11, 20222 yr 7 minutes ago, Ptica trkacica said: Da nastavim niz: Bolesna štenad, odvratno mi je ime realno. Pratim sa Gluvim kučkama
July 11, 20222 yr 51 minutes ago, Plajvi said: Zene kese Jao da, žene kese 24 minutes ago, Filozof manijak said: Pratim sa Gluvim kučkama Šta fali tome, mi smo odrasli kao gluve kučke, tako su nas zvali baba i deda
July 11, 20222 yr Instant karma Speed Limit i medju omiljenima, Ateist rep: Takoreći himna KST-a i ETF-ovaca:
July 11, 20222 yr Da dodam i metalce: Posmrtna liturgija Zakljana čeljad Analni karakter Bogalj Enjoy Sarma
July 11, 20222 yr Nekad su se davala imena koja zapravo nešto znače/poručuju. Meni je jedan od najboljih naziva za punk bend Ritam Nereda, mada nisam neki fan, though. Sad sve neki lejm nazivi, neke izmišljene reči: Šajzerbiterlemon, Koi Koi, Gazorpazorp, Johanbrauer, Vizelj...
July 11, 20222 yr 1 hour ago, Svarog said: i od poznatih bendova dosta ima dobra imena: Disciplina Kičme Oružjem Protiv Otmičara Električni Orgazam ... obojeni program odlično ime