Jump to content
IGNORED

Domaci bendovi

sherman

Recommended Posts

Posted (edited)

@svarog minilinija ima zanimljiv vajb. ova obrada mi se u pocetku nije dopala, a sve sto vise slusam bas je dobra. risaund nije lose, zapravo je vrlo cool. nikad cuo, i hteo da poslusam ostalo, ali to nije to, kao ova nova traka. kada bi nastavili u ovom stilu, bilo bi bas cool.

edit: zaboravio sam zasto sam se javio na ovaj topic. oh... kada spominjete soulseek i nasu muziku, mozete slobodno da zaobidjete u sirokom luku. nikad, ali nikad nisu nasi ripovali to kvalitetno, sto je zesci minus.

Edited by hoffnung
Posted
On 22.6.2019. at 13:27, hoffnung said:

risaund nije lose, zapravo je vrlo cool. nikad cuo, i hteo da poslusam ostalo, ali to nije to, kao ova nova traka.

da, izgleda da je ova nova stvar u stvari i nekakvo novo okupljanje benda, ili nova faza, promena pravca, pojma nemam.

pokupio sam ih slucajno na netu. ova pesma mi se bas svidela.

Posted

i meni isto tako. potpuno se izdvaja od svega sto su do tada radili. ja sam prvo cuo tu stvar, i onda sam pozeleo, kao sto sam i napisao da, cujem nesto jos od njih, i to je bas bez veze. pogotovo sto pevaju na nekom cudnom, i ne tako lepom eng. akcentu.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

požarevački majstori, klovnovi, etno carevi... najzad snimili studijski materijal.

Edited by Svarog
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

UH, NE ZNAM GDE OVO DA STAVIM...

NIJE NI VAŽNO, SAMO DA SE IZVUČE!!!

Dušan Kojić Koja (58), gitarista, pevač, kompozitor i frontmen benda „Disciplina kičme“, doživeo je moždani udar tokom boravka u Velikoj Britaniji, a tamošnji lekari uveli su ga u indukovanu komu, objavile su „Večernje novosti“.

http://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:809407-DUSAN-KOJIC-U-INDUKOVANOJ-KOMI-Vodja-Discipline-kicme-imao-mozdani-udar

Edited by klimt
Posted

ideja da se grupa muzičara okupi i izvodi postojeću pesmu u novom aranžmanu, u nekom obliku jam sessiona od kojeg se usnimi audio i video, u slučaju sethstat kao prvih s kojima je ova ideja realizovana me nije naročito obradovala. umesto dejana ilijića (eyot) za klavirom, a upravo mi je klavirski deo najlepši na originalnoj verziji sa albuma, tu je smaračka synth/elektro improvizacija koja nepotrebno razvodnjava i kvari pesmu. svejedno, elegična tema nošena trombonom i saksofonom i dalje provejava, čineći ovu numeru jednu od lepših mi u ovoj godini.

https://www.youtube.com/watch?v=fFZkncHya0k

• 3 weeks later...
Posted

a2943110100_16.jpg

https://pocketpalma.bandcamp.com/album/godi-nji

godišnji' je prvi album sanjivog pop projekta 'pocket palma'. Singlom 'godišnji' otvara se priča o bijegu od današnjice kroz nostalgiju za SMS porukama, prženim CD-ima i road tripovima. Album je prožet retro instrumentalnim dionicama i dreamy vokalima koji kroz direktne i iskrene stihove vode slušatelja kroz radio postaju novih osamdesetih.

Osvezavajuce nocne voznje sirokim ulicama pod svetloscu lampi, sa otvorenim prozorom.

Posted
20 hours ago, morgana said:

odlican je baobab

Meni su baas dobri...

Ali kad odvale pesmu 6 minuta ovi na radio stanicama odlepe verovatno...

Onda dodje radio-edit