Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Domaći bendovi

Featured Replies

Jel moze izvor ovog citata <_<

• Replies 3.7k
  • Views 339.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

kao moja kuma kad je ušla u šank da mi pomogne pa se isekla na napuklu čašu i viče, šta da stavim šta da stavim... a gužva, ne znamo gde bijemo... i za par sekundi čuje se urlik. šta si stavila? so...

• šta znam, meni lepo da se podsetim

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Zaboravljeni dragulj iz devedesetih. majstorska live izvedba:    

Posted Images

Mislim da je sve krenulo sa sajta urbana srbija, bar je to zaključak nakon 5 minuta mog istraživačkog novinarstva

aaaa. chuvajte se i keve i caleta i baba cvetanke. svi su njihovi. resistance is futile :ph34r:da se nisu zaneli malo matorci? mislim, dosadno u tim lojanicama, ochigledli ^_^mada je lepo sto se pominju imena, sad ocvale dobrostojece zvijezde mogu da ih tuze za uvredu svega. pa da vidimo ko ce da uzme kintu :lol:ps. a nishta o precednichkim sovjetnicima :o deda ziko, dajde malo i sovjetnike :lol:

Edited by thermal bug

ovo je patka mite vojnova. isto kao i ono o prvom srpskom superherojskom filmu. mora se priznati da je duhovit.
Vojnov i (z)Ivan Velisavljevic

Podseca na Ilegalne Poslasticarne i foru sa Divcem i Zabavnikom ... čini mi se da je bila još jedna bolja patke, al' sad ne mogu da se setim koja...

Kralj Cacka! Odlicna tematika tekstova i svira gitaru kao zmaj. Jedan od favorita.myspace.com/kraljcacka

Edited by nemoderisani

Podseca na Ilegalne Poslasticarne i foru sa Divcem i Zabavnikom ... čini mi se da je bila još jedna bolja patke, al' sad ne mogu da se setim koja...
bila je ona sa kafanom 'osama' u blizini američke ambasade i bilo je ono sa hrvatskim registarskim tablicama na magnete za bezbrižno letovanje u hrvatskoj :)

Tankosava, pa ti ispade kuma topica. :lol:

Edited by Pera Zeka

Kao da nema dovoljno kretenskih i beskorisnih vesti koje su istinite, sada imamo i konceptualne umetnike koji smišljaju lažne.

Kao da nema dovoljno kretenskih i beskorisnih vesti koje su istinite, sada imamo i konceptualne umetnike koji smišljaju lažne.
pa dobro, doterivanje do apsurda je jedino sto preostaje u toj konfiguraciji.a i zabavno je :lol:

to samo ceko cujem, sta bi mi pros' svet bez ovaki stvari :s_w:

Kao da nema dovoljno kretenskih i beskorisnih vesti...
:lol: taman shodno broju kretena i beskorisnih ljudi!
Ideja da služba bezbednosti "kreativno pomaže" umetnike presahle inspiracije je dostojna 1 orvela.

Ја мислим да је тако нешто сасвим реално могуће, чак и ако се није стварно десило.

ne znam, jako mi je jalovo sve to. sve je virtuelno, i vest, i ti ljudi o kojima govori, i naše reakcije. ništa nije stvarno ni opipljivo. koja je poenta. dokoni internet ljudi seruckaju i klibere se.