Jump to content
IGNORED

The Boss

Mp40

Recommended Posts

Posted

Genijalno je sve ovo...

Odmah posle Andreasa na snimku, lik koji priča na italijanskom je Corrado. On je pozorišni režiser i kako kaže najveća strast su mu Brusovi koncerti. Organizovao je redove mnogo puta.Bio je na gomili koncerata. Sećam se da je posle koncerta u Milanu otišao pravo u kola pa za Pariz na sledeći koncert.Ghost verovatno ga se sećaš ono u Milanu kad smo došli po broj, to je bio Corrado. U milanu sam propustio sve prozivke i nisam imao ni kartu . Ali kad sam sutradan došao Corrado me je čekao sa kartom i sačuvanim brojem. kako sam tad srečan bio, zagrlio sam Corrada . On mi reče I cant kick you out of the line, you're the tramp man " :) na slici Corrado je levo, Nataša nas slikala ispred San Sira
Secam se Corrada one noci kada smo dosli po broj...mnogo cool tip. A ovaj lik desno mi je ostao u secanju. Cini mi se da je to onaj ortak od Corrada koji uopste ne zna engleski, a neverovatn je fan i samo je vikao "Night brigade!". Znam da je imao broj 2. Posle sam ga video sa tribina na velikom ekranu u prvom redu sa crvenom maramom oko glave.Steta sto nisi bio u Becu, takodje mnogo dobar koncert. Zapravo, ova turneja zaista je nesto posebno.
Posted
Svaka Cast!!!Nego....Gde je ta fotka ;)
cenzurisano ;)
Posted
Mislim da će dancing biti odusevljena...
sigurno. mada je pesma djubre :wicked:
Posted

Pozno bih ga međ iljadom žena!

Posted
Klempavi, sedi dole! :lol:
:rolf: :rolf: :rolf:
Posted

Trailer dokumentarca o tipu iz Jerseya koji na sve nacine pokusava da dodje do Brucea ili Bon Jovija kako bi poslusali njegov demo materijal. Obratite paznju na 3:56 do 4:00.

Posted

Ehej... nisam duže vremena (iz objektivnih razloga) bila na ovom sajtu, vau, kako dobrih stvari ovdje ima, svaka čast! Trebat će mi malo više vremena da proučim BTR-ov izvještaj s puta... izvrsne fotke BTR!Samo jedno leteće pitanjce - gledala sam njegov nastup u Glastonburyju, koji je to štos o onolikim zastavama u publici, jel to takav običaj tamo? Jako dobar show...Što se tiče Brucea i Fogertyja, istina, mogli su izabrati neku bolju country stvar, a ne tu ljigu od Everly Brothers ili koga već, što nisu uzeli neki Haggardov standard! Ali, OK, Bruce u kontekstu sa steel gitarom, protiv toga se nikad neću buniti.... :)

Posted

Meni je ovo više omaž nego ismejavanje..

Posted
:)
na decu bas ni najmanje ne reagujem (osim na nesrecnu mogucnost neplaniranog dobijanja iste, naravno).