The Ghost Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Genijalno je sve ovo... Odmah posle Andreasa na snimku, lik koji priča na italijanskom je Corrado. On je pozorišni režiser i kako kaže najveća strast su mu Brusovi koncerti. Organizovao je redove mnogo puta.Bio je na gomili koncerata. Sećam se da je posle koncerta u Milanu otišao pravo u kola pa za Pariz na sledeći koncert.Ghost verovatno ga se sećaš ono u Milanu kad smo došli po broj, to je bio Corrado. U milanu sam propustio sve prozivke i nisam imao ni kartu . Ali kad sam sutradan došao Corrado me je čekao sa kartom i sačuvanim brojem. kako sam tad srečan bio, zagrlio sam Corrada . On mi reče I cant kick you out of the line, you're the tramp man " :) na slici Corrado je levo, Nataša nas slikala ispred San SiraSecam se Corrada one noci kada smo dosli po broj...mnogo cool tip. A ovaj lik desno mi je ostao u secanju. Cini mi se da je to onaj ortak od Corrada koji uopste ne zna engleski, a neverovatn je fan i samo je vikao "Night brigade!". Znam da je imao broj 2. Posle sam ga video sa tribina na velikom ekranu u prvom redu sa crvenom maramom oko glave.Steta sto nisi bio u Becu, takodje mnogo dobar koncert. Zapravo, ova turneja zaista je nesto posebno.
BornToRun Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Svaka Cast!!!Nego....Gde je ta fotka ;)cenzurisano ;)
Frank Pembleton Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Fogerty&SpringsteenMislim da će dancing biti odusevljena...
BornToRun Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Mislim da će dancing biti odusevljena...sigurno. mada je pesma djubre
The Ghost Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Trailer dokumentarca o tipu iz Jerseya koji na sve nacine pokusava da dodje do Brucea ili Bon Jovija kako bi poslusali njegov demo materijal. Obratite paznju na 3:56 do 4:00.
dancing Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ehej... nisam duže vremena (iz objektivnih razloga) bila na ovom sajtu, vau, kako dobrih stvari ovdje ima, svaka čast! Trebat će mi malo više vremena da proučim BTR-ov izvještaj s puta... izvrsne fotke BTR!Samo jedno leteće pitanjce - gledala sam njegov nastup u Glastonburyju, koji je to štos o onolikim zastavama u publici, jel to takav običaj tamo? Jako dobar show...Što se tiče Brucea i Fogertyja, istina, mogli su izabrati neku bolju country stvar, a ne tu ljigu od Everly Brothers ili koga već, što nisu uzeli neki Haggardov standard! Ali, OK, Bruce u kontekstu sa steel gitarom, protiv toga se nikad neću buniti.... :)
BornToRun Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 :) na decu bas ni najmanje ne reagujem (osim na nesrecnu mogucnost neplaniranog dobijanja iste, naravno).
Recommended Posts