BornToRun Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ja nisam tolko zadovoljan . Nekako nije ipak ovo mesto za Brusa.Al ipak skako po krevetu i razbio lampu.Moram videti bar jedan koncert ove godine
BornToRun Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 10th avenue je iznenadjenje... i WOAD ocekivo sam Lucky day... Nils se nije ni video.
Frank Pembleton Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ja nisam tolko zadovoljan . Nekako nije ipak ovo mesto za Brusa.Al ipak skako po krevetu i razbio lampu.Moram videti bar jedan koncert ove godinePa dugo se on i krio da ne svira na SB...Verovatno kad je video tom petty-ja...;)
Frank Pembleton Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 10th avenue je iznenadjenje... i WOAD ocekivo sam Lucky day... Nils se nije ni video.I meni je to iznenadjenje ali svaka cast....verovatno da dokaze da ON bira...
BornToRun Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Pa dugo se on i krio da ne svira na SB...Verovatno kad je video tom petty-ja...;)pre neki dan video tom petty-u na svim televizorima u Tempu . to je posledica SB-a.
papapavle Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ja nisam tolko zadovoljan . Nekako nije ipak ovo mesto za Brusa.Mislim da je zadovoljstvo obostrano...
Super Trooper Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Uh, al' mi se spava... Nikako da otkrijem ko je pobedio juče. Nije da me zanima previše...Brusovih 12 min se već mogu skinuti sa neta, ali ima nešto u "živom" prenosu. Dobar i logičan izbor pesama - bio je poznat još juče popodne; bio sam malo sumnjičav oko toga kako upakovati četiri pesme, ali eto i to je moguće - WOAD je više ličila na reklamu za novi album, a i ostale su zbrzane, al' ne smeta: preporučujem gledanje snimka, makar zbog onog uklizavanja pravo u kameru!
dancing Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dobro jutro, noćne ptice! :) Vidim da vam je bilo živo noćas! I jel' bilo uzbudljivo? Kako je to Bruce strpao u 12 minuta?Pošto na poslu nemam pristup na youtube, ako nađete neki link sa snimkom nastupa, nek vam ne bude teško da ga stavite ovdje...BTW, bila sam u subotu u Grazu i u njihovoj najvećoj audio/video/pc trgovini je svirao Bruceov Greatest Hits cd. Bruce također tamo ima svoj muzički štand s velikom slikom naslovnice Magica, što je baš cool za vidjeti. WOAD tamo košta 13,90 eur, a deluxe verzija je 17,9 eur.Freehold, sviđa mi se tvoja slikica. :)
The Ghost Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 (edited) Svirao je na onoj gitari, kad je bacio roudiju, bogami, i meni je bilo frka da li ce ovaj da je uhvati...Ali, Steve, koliko taj covek ima srece u zivotu.Inace, moram da se slozim sa Bornom - ne pripada Bruce tu. Edited February 2, 2009 by The Ghost
dancing Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Bruce danas čak 2 puta u ovdašnjim novinama...http://www.jutarnji.hr/kultura/glazba/clan...,2,1,,150556.jlhttp://www.jutarnji.hr/spektakli/showbiz/c...,2,1,,150573.jl
dancing Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A evo ga i u još jednim... Bruce je očito vruća roba u zadnje vrijeme, ima ga više nego Amy Winehouse!http://www.vecernji.hr/showbiz/glazba/3228830/index.do
The Ghost Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Kod nas bas i nije. Ima ga tu i tamo u tekstovima o Superbowlu. Jedna - dve recenice.
Mp40 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Edit: osjecam da ce Bossa biti jos u srpskoj periodici uskoro...
Recommended Posts