Jump to content

The Boss

Featured Replies

Do djavola, kakav sport, zanimljiv je taman kol'ko i emisije Džejmi Olivera ili znanje imanje ili već tako nešto. Treba izdržati, počinjem da se preispitujem...

• Replies 1.8k
  • Views 119.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Skoro je Nikola Vranković, kod Peđe Novakovića u podcastu rekao da posle odličnog koncerta, pojedinac sa istog izrade kao bolji čovek. Ne znam za ostale, ali ja sam od sinoc definitivno bolji čovek i

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Mislim da je vreme da iskoristim poziv ženinog sestrića iz Hamburga da ih posetim! ... Shiit has hit the fan

Posted Images

Uf, dobro je, nisam prvi. Nista ne razumem i (zato) glupo je do bola. Fala. Inace, Znanje imanje je turbo interesantno za ovo..

Liči na guranje u busu, al' je gluplje jer se svako malo razilaze i nešto kenjaju - valjda da bi duže trajalo, a to onda znači da će oni krmci pojesti više hot dogova, kokica i sličnih govana...Odoh da se ispišam, kol'ko da se rasanim, pa će valjda i naših 12 minuta...

A ja kao frajer uzeo grickalice (bele semenke) i limenkovanu koka-kolu i planirano otvorio um za (nova) sportska iskustva.. Za 10 minuta sam samo otvorio usta u neverici.

a ja uzivam i u sportu a tek cu na poluvremenu...

Reklame.. znaci nista od Brusa na domacima?

Hvala, vratilo se! Evo gaaa!!!Edit: ovo ispalo play by play, ili se izvinjavam zbog floooodinga.Edit: znaci, nijedna od kombinacija?! 10th Avenue Freeze Out je prva.

Edited by Buck Naked

10th ave & born to run....

WOAD..da li je lud da preskoci Born in USA ;)

Au.. vidi pratece vokale..Edit: a i njemu se vratio glas..

Edited by Buck Naked

preradjena glory days...got a friend great FOOTBALL player

Edited by veljaGB

:lol: jebote. ovo prenos u sekund. odlicno!edit: hehe, kakav dijalog sa stevom

Edited by Hustler

Kad prodje 12 minuta?

It's a BOSS time....not penalty time...