Moonwalker Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 (edited) 1 hour ago, Ian Mancunian said: Aha. Pre par nedelja objavljeni novi datumi za USA/CA, što je bilo pomereno, i sada EU. Odmah otisla na Ticketmaster ima tajmer do dana prodaje karata za meni najbolju destinaciju. Jos par dana . Bas ti hvala za triger! Edited October 31, 2023 by Moonwalker 2
morgana Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 ciljam milano, 1. ili 3. jun proslu turneju sam propustila zbog bolesti, ova je moja 1
Ian Mancunian Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 5 minutes ago, morgana said: ciljam milano, 1. ili 3. jun proslu turneju sam propustila zbog bolesti, ova je moja Ove godine 2x Bossa, sledeće makar taj Milano. 3
morgana Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 3 minutes ago, Ian Mancunian said: Ove godine 2x Bossa, sledeće makar taj Milano. svaka cast
Moonwalker Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 (edited) Ja sam se i zvanicno obezbedila danas za dogodine . @Ian Mancunian Fala ti jos jednom. U kakvom sam haosu gotovo sigurno bi mi promaklo. Edited November 2, 2023 by Moonwalker 1
Frank Pembleton Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 E de ste! Malo sam odmarao od foruma... Uzeo Milano 1.06 tribine... E imam pitanje ko je odavde bio u Beču? Imam za dvoje neke poklone 😉 3
arheolog1981 Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 Uzeo kartu za 22. jun, Barselona. Prvi put na The Boss ako bog da 3
sreta-steta Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 Ja sam bio u Becu: doleteo iz Kuvajta na dan i odmah nazad. Napisa neko ranije - posle njegovog koncerta nisi isti covek. Inace prvi moj stadionski koncert u zivotu. Meni se cini Prag za sledecu godinu, ali moram da vidim
Ian Mancunian Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 6 hours ago, Frank Pembleton said: E de ste! Malo sam odmarao od foruma... Uzeo Milano 1.06 tribine... E imam pitanje ko je odavde bio u Beču? Imam za dvoje neke poklone 😉 Ja za 3. isto tribine.
Frank Pembleton Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 5 hours ago, sreta-steta said: Ja sam bio u Becu: doleteo iz Kuvajta na dan i odmah nazad. Napisa neko ranije - posle njegovog koncerta nisi isti covek. Inace prvi moj stadionski koncert u zivotu. Meni se cini Prag za sledecu godinu, ali moram da vidim E taj Prag je "livada" sa par tribina, ako ne znaš. Vidim da neke hrvatske agencije nude "paket aranžman"...
sreta-steta Posted December 17, 2023 Posted December 17, 2023 Uh onda nesto drugo... ja bih nesto sto moze da se vozi... vidim samo jedan u Nemackoj. Jel ove godine otkazao neke koncerte ili je nesto klonuo posle turneje? To sto kasnije sve rizicnije
Ras Posted December 17, 2023 Posted December 17, 2023 5 minutes ago, sreta-steta said: Uh onda nesto drugo... ja bih nesto sto moze da se vozi... vidim samo jedan u Nemackoj. Jel ove godine otkazao neke koncerte ili je nesto klonuo posle turneje? To sto kasnije sve Bilo je par otkazanih/ odloženih koncerata pred kraj turneje zbog bolesti Springstina. Oporavio se.
Recommended Posts