Jump to content
IGNORED

Dexter

Filipenko

Recommended Posts

Posted

Da, prva sezona je bila najbolja. Druga još uvek OK. Treća sa onim javnim pravobraniocem mi malo išla već na dosadu. Ali onda se pojavio Litgau u četvrtoj. Pa su petu i šestu isprali skroz.

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lrd

30

• MiddleClass

22

• dunja

20

• Arkadija

19

Top Posters In This Topic

Posted

Da, jebote. Litogu je bio u četvrtoj, ja sam potpuno zaboravio onu glupost sa Džimijem Smitsom. Najgora sezona mi je peta, a šesta je lošnjikava, ali gledljiva. Ova mi je malo manje lošnjikava i gledljivija, a na momente i odlična.

Posted
Što bi rek'o čika Stole, ti nisi čitava, ti si neki izgubljen slučaj...Meni je ta ubedljivo najbolja posle neprevaziđene prve.
Taman tako! Najjaca je sezona sa njim. @duccaA onaj serif iz Justified?
Posted

joj mene ta sezona baš smorila, u početku jeste bilo super ali posle se sve svelo na to "hoću sad da ga ubijem, ne ipak neću još, e sad ću, e ne ipak neću, e sad ću sigurno, e neću ipak ima još vremena" i onda se završilo kako se završilo, mislim bzvz

Posted
@duccaA onaj serif iz Justified?
Jbg slab sam sa Justified, to je twinlkeminklesonov teren :blush:
Posted
Jbg slab sam sa Justified, to je twinlkeminklesonov teren :blush:
Gledaj to odlicna je serija.
Posted
joj mene ta sezona baš smorila, u početku jeste bilo super ali posle se sve svelo na to "hoću sad da ga ubijem, ne ipak neću još, e sad ću, e ne ipak neću, e sad ću sigurno, e neću ipak ima još vremena" i onda se završilo kako se završilo, mislim bzvz
Nije bzvz, svi mi izduvamo u životu nekada zato što smo odlučni.11. epizoda odlična, kao i sve do sada. Očekivao sam napad Hane na Debi, tačnije, mislio sam da će da je ubije za kraj sezone. Čudi me da je Dexter tako lako poslao u zatvor sa obzirom šta zna sve o njemu. Zavukao joj je najstrašnije, kako je siguran da ona neće izblebetati sve oko njega? Sa obzirom da mu je Lagerta za petama, ta priča ne bi prošla tek tako.
Posted

Ima na kraju epizode sta ce se desiti u finalu. Hapse Dextera. A vrijeme je bilo vise. :)

Posted

Pitaju na Dexovom pageu na fb, kao finale je za dvna, šta mislite da će se desi sledeće? Kralj napiše:Eric Fordelon Dokes turns up alive :0.6:

Posted
Pitaju na Dexovom pageu na fb, kao finale je za dvna, šta mislite da će se desi sledeće? Kralj napiše:Eric Fordelon Dokes turns up alive :0.6:

jel se i vama cini da je douks jos napucanji, al kraj :isuse: pa nje debra ziva david :)

:fantom:

Posted

kako bih sad otvorila taj spojler, a nisam jos gledala.ne znam sta ce biti, al meni je nesto to navodno trovanje deb sumnjivo - kako je hana mogla da zna sta ova uzima i da joj bas to stavi u flasicu, zasto je nije otrovala klasicnim metodom.... ne razumem :(

Posted
kako bih sad otvorila taj spojler, a nisam jos gledala.ne znam sta ce biti, al meni je nesto to navodno trovanje deb sumnjivo - kako je hana mogla da zna sta ova uzima i da joj bas to stavi u flasicu, zasto je nije otrovala klasicnim metodom.... ne razumem :(
Nema šta da bude sumnjivo, nađene su ogromne količine nekog sranja u vodi, kontam da nije Deb sipala to sama, a nema ko drugi. :)
Posted

osim toga videla je da deb nigde ne ide bez flasice vode, (kad joj je svratila na gajbu, a cini mi se i ranije)

Posted

ne znam, meni je nekako tesko za poverovati da je hana bas onda tolko sloppy ili neinteligentna. a, opet, debra mi nekako deluje da je na ivici na sizne, pa samim tim i spremna na neke samodestruktivne poteze. ne znam, samo razmisljam naglas.