namenski Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 On 27.10.2020. at 19:26, maheem said: Kako ne gotiviti lika koji probuši rupu u patosu kamioneta i stavi u nju levak da ne bi morao da staje na putešestviju kad mu se pripiša? Mastiljarska posla, amateri, nepoznavaoci materije, I muke... Inace je OK knjiga...
Moća Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Ima li negde da se skinu knjige Dejana Ognjanovica?
Fakundo Sava Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 18 hours ago, Moća said: Ima li negde da se skinu knjige Dejana Ognjanovica? Imam samo Zavodnika https://www108.zippyshare.com/v/CNhfSWXj/file.html 1
Moća Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 1 hour ago, ToniAdams said: uzmi citaj nesto normalno Jesi li citao nesto njegovo? Nabasao sam na netu da su mu Nazivo i Prokletije odlicni.
James Marshall Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Naživo je zanimljiv, kao neki niskobudžetni snaf film, malo nerafinisan ali možda mu i to daje šmeka. Dobio sam i tog Zavodnika, ali nikako da se nagovorim. Što se mog utiska tiče, više je onako zanimljivo kao žanr i zbog tih nekih detalja, njegovog istraživanja tih perifernih pojava, nego što je Gul neki literarni talenat.
ToniAdams Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 4 hours ago, Moća said: Jesi li citao nesto njegovo? Nabasao sam na netu da su mu Nazivo i Prokletije odlicni. nisam cito, jedem govna napamet
Moća Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 nisam cito, jedem govna napametA vazda si voleo da jedes govna. [emoji38]ol:Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Sludge Factory Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 (edited) Da li ima negde da se nadju knjige u EPUB formatu za dz, nisu bitni naslovi niti kolicina, potrebno mi je nekoliko fajlova da isprobam nesto? Ako neko ima i voljan je da ih podeli moze i tako, bicu zahvalan. Znaci, nije bitan ni naslov, ni autor, ni tematika, samo da je tekst, da nema slike, ili bar ne mnogo. Edited December 14, 2021 by Sludge Factory
Have_Fun Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 1 minute ago, munze said: ima na bd deder molim te pojasni, nov sam u e-bibliotekama
morgana Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 da nema neko slucajno makartijev 'krvavi meridijan'?
Hamlet Strašni Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 5 minutes ago, morgana said: da nema neko slucajno makartijev 'krvavi meridijan'? мислим да имам ја на енглеском негде... 1
Recommended Posts