maheem Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 1 hour ago, nisam ja said: i audio buk je pogodak jer je on sam priča. Do jaja. Ima on speci stylish redneck intonaciju.
Moća Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Ima lik negde da se nadje Zvezde su moje odredište od Alfreda Bestera?
Zis Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 1 hour ago, Moća said: Ima lik negde da se nadje Zvezde su moje odredište od Alfreda Bestera? Taj je roman objavljen u Monolithu broj 1, imam negdje u e formatu, doturim večeras kad budem doma ako ne nađeš u međuvremenu. E sad ne znam dal je hrvatski ili srpski prijevod, ako je bitno...
Skyhighatrist Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Evo meni je pri ruci, poslaću mu ja. "ZVIJEZDE ODREDIŠTE MOJE", Hr prevod
Moća Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Hvala svima sto su mi poslali na pm. Mahime jedi g.... 1
pariah Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 Ako neka ljubazna duša može da mi nađe Mihizovu Autobiografiju o drugima bio bih zahvalan. Na BD-u sam uspeo naći samo audio, ali nisam navikao da slušam knjige.
Sludge Factory Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Da li neko ima iskustva sa pozajmljivanjem elektronskih knjiga iz biblioteka? Ovo je kapiram pitanje za one koji zive van Srbije jer ove kod nas toga jos nema. Sto se Srbije tice, ko jos sem Lagune ima elektronske knjige u prodaji, ili da znate nekog izdavaca elektronskih knjiga ili distributera/preprodavca kod nas koji ima katolog itd?
Indy Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 56 minutes ago, Sludge Factory said: Da li neko ima iskustva sa pozajmljivanjem elektronskih knjiga iz biblioteka? Ja to dosta često radim... Login u bibliotečki vebsajt kroz App (app kao što je npr. BorrowBox ili RBDigital - to je za magazine) ti daje pristup knjigama i časopisima (tako čitam New Yorker, NY Review of Books, National Geographic, i razne druge magazine skroz dž.) Uglavnom je predviđeno za tablet, mada mislim da može i kroz PC da funkcioniše (ja koristim samo na tabletu). 3
goofs Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 ^ Kod nas imas https://www.novinarnica.net/ - nisam licno koristio, ali sam cuo dobre stvari o programu. Bonus je sto cesto na Sajmu knjiga dele promo kodove, i to ih dele sakom i kapom, tako da mozes da dobijes neke knjige za dz ili da umanjis pretplatu. Nazalost, nema sajma ove godine, ali nadam se da ce biti sledece. 1
Sludge Factory Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 6 hours ago, Indy said: Ja to dosta često radim... Login u bibliotečki vebsajt kroz App (app kao što je npr. BorrowBox ili RBDigital - to je za magazine) ti daje pristup knjigama i časopisima (tako čitam New Yorker, NY Review of Books, National Geographic, i razne druge magazine skroz dž.) Uglavnom je predviđeno za tablet, mada mislim da može i kroz PC da funkcioniše (ja koristim samo na tabletu). Zanimljivo da mi se ovaj borrowbox ne pojavljuje u google play store kad pretrazim, verovatno je ogranicen teritorijalno ili kako vec.
jms_uk Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 12 minutes ago, Sludge Factory said: Zanimljivo da mi se ovaj borrowbox ne pojavljuje u google play store kad pretrazim, verovatno je ogranicen teritorijalno ili kako vec. A ako odes direktno? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bolindadigital.BorrowBoxLibrary
Sludge Factory Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 2 minutes ago, jms_uk said: A ako odes direktno? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bolindadigital.BorrowBoxLibrary Pise "this item is not available in your country." Ima i neki libby. Hteo sam vise da vidim kako to funckionise. Koliko kapiram, aplikacija te povezuje sa tvojm bibliotekom, a onda sadrzaj ide preko biblioteke, koja opet verovatno knjige mora da obezbedi od distributera/izdavaca.
Meazza Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Da ne bismo upali u neke probleme, saljite jedni drugima naslove sa trafika na PM. (OK je da pitate javno da li neko ima neki naslov.)
morgana Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 gdje skidamo domace knjige otkad ne radi baneprevoz? trazim 'teorije kulture' djura susnjica
Recommended Posts