ΟΛΥ Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 osvojio kup uefa :D sve cisto bez nekih ponavljanja, rastureni redom lil, salke, bayern, bordo i ajax!u pl cl izmakla u finisu, za dlaku inace sramotno navlacenje za velikane. u vecini meceva sam iskasapljen crvenim ili penalima, a gotovo uvek im golmani briljiraju 8.5 do 9... ipak su me sjebali porazi od kardifa kuci ili svonsija u gostima to sa protivnickim golmanima je za poludeti, msm da je njihova prosecna ocena bar 7.5... a od kako igram fm, ovo je sigurno najgora sezona moje navale™ jer tu osim bojana niko vola nije mogao da ubode... to se lagano masi po 3-4 zicera po tekmi...u oba kupa ispao rano i sa takvim rezovima uprava je samo™ zadovoljna :o transferijosip cacic i josko™ svaka 3-4 meseca rokne inekciju od po 30-40-50 milki...od igraca preporucujem fetfazidisa iz oly-ja, koji je jeftin oko 2 milke i brahimija iz rena... doveo bejla za 40 milki, sad vise ne znam koga cu... verovatno hulka i zlo iz dortmunda gotzea ... Link to comment
Прслин Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Оли, . Мислио сам да ја нешто знам у вези ове игре све док нисам прошле године ударио на тебе. Свака част. da, i prodao sam Praslinovog omiljenog igraca Kevina Nolana Aston Villi posto je za 50k nedeljno odigrao jedno veliko nista u prvoj sezoni. :)Добро је, већ сам се забринуо да нешто не радим добро пошто је и код мене неупотребљив. Link to comment
John Coltrane Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 @ OLYJesi probao da igrash bez astronomskih zaduzenja :P. Link to comment
ΟΛΥ Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 kakva zaduzenja zar ne vidis da cu vec u 3. sezoni biti najbogatiji klub na svetu doveo gotzea za 65 i hulka za 80 miliona. pokusao da iskasapim city, ali ne daju aguera i silvu ni za 150 miliona... zato sam im uzeo teveza, za 2.5 milke. to je odlicna kupovina, covek uopste ne igra tamo vec 2. sezone. vredi pokusati jer on hoce da ide iz cityja, samo mu treba dati ogromnu platu oko 10 miliona...po kladionicama sam drugi favorit za titulu sa kvotom 3.5 iza city-ja sa 2.5... Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 (edited) Gay <_< U medjuvremenu, Chievo nastavlja da iznenadjuje. Dobio sam i Milan u gostima. Naravno, da bi se odrzala ravnoteza u kosmosu, izgubio sam na svom terenu od Bologne i Cesene, igrao nerjeseno sa Torinom i Sampdorijom [koji su u zoni ispadanja] isl. 6. mjesto trenutno.A Ait Fana rastura, vec posle pola sezone proglasen za najboljeg mladog igraca Serie A, i drugog najboljeg stranca. Arsenal i West Ham zainteresovani, ali Chievo ne zeli ni da cuje. Edited November 10, 2011 by gervasius twinkleminkleson Link to comment
John Coltrane Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 @ OLYA u drugoj sezoni si imao 250milki budzet, kako da ne. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 (edited) Misliš na kupovinu na 48 rata? Šta znam, ja sam sve do prošlog fm-a bio isključiv da dovodim igrače samo za keš, ali onda kontam - i onako ne jurim nikad ništa za fm po netu (igrače, taktike, treninge...), čak ni regenove ne dovodim jer mi ubija draž, pa mogu valjda sebi bar da dam toliko oduška da trošim svoje silne milione k'o čovek. A i onako klubovi u real life-u manje-više tako i funkcionišu + vratiće se te pare kad dodju rezultati. :)Tako da mi je u prvoj sezoni sa Totenhemom posle 2 prelazna roka bilans ovakav. (ali dali su mi ogromne pare pred polusezonu, cenim zbog toga što sam tada bio prvi u ligi...onda je Junajted krenuo u neku bolesnu seriju koja traje već 15-16 pobeda, tako da se sad bijem sa Čelzijem za drugo mesto...Arsenalu, Sitiju i ostaloj boraniji sam odmakao na sigurno odstojanje) nešto me zajebava screenshotovanje, evo ovakoINOUT Edit - eh da, i plate su mi uvek pod kontrolom. Niko ne može da dobije više od 80k u mom Totenhemu! Imam 4-5 igrača sa match highest earner pa se plašim 1 dužničke spirale ako krenem da divljam sa 100+k... Edited November 10, 2011 by bob loblaw Link to comment
Milosh76 Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Dobio sam Atletiko Madrid na Marakani 3-0 u kvalifikacijama za LE, Kaludjer dao 2 gola Link to comment
Aleksandar88 Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Zavrsena prva sezona, sa odlicnim rezultatom, posebno u Ligi Evrope, i osvojena oba domaca trofeja. Titulu sam obezbedio dosta pre kraja sezone i zavrsio takmicenje sa cak 23 boda vise od Partizana, koji je tek u poslednjem kolu uspeo da se domogne drugog mesta. Imam ubedljivo najefikasniji napad sa 79 golova i najbolju odbranu sa samo 18 primljenih. Kaludjer je drugi strelac lige iako je nastupio na samo 13 meceva ( 15 golova i 1 asist. ). Inace u ligi su mi zbog opterecenja u Evropi i povreda mahom igrali i Ozegovic, Filip Jankovic, Causic, Srnic i Veljko Simic koji su skupili po oko 5 utakmica i svi se upisali u listu strelaca. Desni beka Stojkovica nisam ni pomenuo jer je uz Mikica izneo gotovo pola sezone. U kupu sam u dvomecu izbacio Partizan i u finalu nakantao CKS. Kaludjer najbolji igrac i strelac kupa. Najveci uspeh je svakako Evropa ( mada me i istovremeno demoralise, posto cu ga tesko ponoviti ) i to polu-finale Lige Evrope u kome sam ispao od Totenhema, uz dva poraza od po 3-0,0-3. Pre toga su redom padali Inter, posle jedanaesteraca, Palermo, zbog gola u gostima, kao i Udineze. Kad se uzme u obzir i Lacio, koji sam dobio u 4-tom kolu kvalifikacija, izgleda da sam bio smrt za Italijane u Evropi :).Na transferima sam radio u januaru za leto i uspeo da dovedem nekoliko dobrih igraca za dz, a uz to mi je i uprava dala oko 3.5 miliona za junski prelazni rok. Dolaze Miric i Vulicevic, kao i Yaya Sanogo super-talentovani 19-o godisnji Francuski napadac, koga sam ukrao Okseru. Uz to u decembru dolazi i 17 godina star napadac iz Totenhema Kulibali, koga cu da prosledim na pozajmicu, jer planiram da dovedem jos jednog dobrog igraca da konkurise u napadu, posto se nadam plasmanu u Ligu Sampiona. Omladinsku skolu sam pojacao i nekim mladim reprezentativcima Rusije, kojima su istekli ugovori, pa me sve ovo navodi da se prvi put posvetim razvoju mladih igraca. Pozajmice sa Borhom i Mezengom nisam produzio, iako su se dosta popravili na prolece, jer su nesto zakerali oko ugovora, a meni se nije toliko baktalo sa njima. Na kraju sezone ce i "Piksi" iz tima, posto mi konstantno kenja oko drzanja pep talka. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 (edited) Hmm, kad screenshotujem ponaša se kao da fm nije ni upaljen, tj screenshotuje mi desktop, ili koji je već prozor otvoren na desktopu... Ali to svakako nije razlog da se ne pofalim Pa nek uzmu titulu ako ih nije sramota! Edited November 10, 2011 by bob loblaw Link to comment
ΟΛΥ Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 @ OLYA u drugoj sezoni si imao 250milki budzet, kako da ne.imao sam oko 70, ali sve to pokrije Link to comment
John Coltrane Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 za tebe. Jedna stvar mi je takodje nejasna, i time zavrshavam ispitivanje-svedok je vash: a to je vezano za prelazak u tim koji nema nikakvu reputaciju? Link to comment
Прслин Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 (edited) Има и 3 асистенције. Wilfried, Vitesse Edited November 11, 2011 by Праслин Link to comment
Sandens Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 i kod mene je bio prvi pik al` nije dobio radnu dozvolu. <_< jebena eng birokratija. Link to comment
Moća Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Htino potreban MR EU nacionalnosti mladji od 23 godine da hoce da dodje u Seriju B. Link to comment
Recommended Posts