Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted
trening sistem je vracen na 5 zvezdica, ne znam koliko vremena mu posvecujete, ali moje pravilo je da otpustim neke slabije trenere i da na njihovo mesto dovedem one sa ocenom 20 iz "sekcije" koja mi je deficitarna...postavim za 1 poziciju 1 trenera i na svakoj mi je minimum 4 od 5, a na nekima imam i 4,5...
Lako je tebi u Mancesteru da imas minimum 4 :D . Ja sa Zvezdom jedino aerobic i strenght imam 4.5, ostalo je sve 4 i 3.5 i set pieces 3 okruglo...
Posted

ja sam i u slabije klubove dovodio trenere koji su mladji, sa slabijom reputacijom, ali sa ocenom 20 iz 1 sekcije shto reshava problem i gomila njih je na free...

Posted
ja sam i u slabije klubove dovodio trenere koji su mladji, sa slabijom reputacijom, ali sa ocenom 20 iz 1 sekcije shto reshava problem i gomila njih je na free...
To i ja radim, medjutim za odredjene skillove nije dovoljan samo jedan atribut da je 20...

Strength: Trener treba da ima visok Fitness.Aerobic: Trener treba da ima visok Fitness.Goalkeeping: Trener treba da ima visok Coaching Goalkeepers.Tactics: Trener treba da ima visok Tactical rating.Defending: Trener treba da ima visok Coaching Defending i Tactical.Ball Control: Trener treba da ima visok Technical i Mental.Attacking: Trener treba da ima visok Attacking i Tactical.Shooting: Trener treba da ima visok Attacking i Technical.Set Pieces: Trener treba da ima visok Technical, Mental, i Attacking.

Zbog toga mi Set Pieces uvek ima najmanje zvezdica.

Posted
To i ja radim, medjutim za odredjene skillove nije dovoljan samo jedan atribut da je 20...

Strength: Trener treba da ima visok Fitness.Aerobic: Trener treba da ima visok Fitness.Goalkeeping: Trener treba da ima visok Coaching Goalkeepers.Tactics: Trener treba da ima visok Tactical rating.Defending: Trener treba da ima visok Coaching Defending i Tactical.Ball Control: Trener treba da ima visok Technical i Mental.Attacking: Trener treba da ima visok Attacking i Tactical.Shooting: Trener treba da ima visok Attacking i Technical.Set Pieces: Trener treba da ima visok Technical, Mental, i Attacking.

Zbog toga mi Set Pieces uvek ima najmanje zvezdica.

formula je iz 2009, ali nije menjana u 2010, samo skala vise ne ide do 7 zvezdica, vec do 5 http://www.truefootballmanager.com/2009/03...ula-in-930.htmli kalkulator, za one koje mrzi da racunaju :) http://www.thedugout.tv/community/showthread.php?t=61551
Posted

sad bash hteo da okacim kalkulator :D...ali meni shljaka samo ovaj online, ni PDF ni ovaj glavni (program) mi ne rade...

Posted
transferi10.jpgspremni za sledecu sezonu...dobio Chelski u "superkupu" na penale, onda tukao Stoke i izgubio od Liverpula na Enfildu 2:1...
Posted

Evo da se zapljunem i ja, dobio FM10 od prijatelja na poklon, instaliro i sad jos samo da se pomolim Bogu da ne zavrsim u Crnoj rijeci il da me zena i deca ne napuste sad kad se zablesavim u monitor :lol: krecem sa Zvezdom kao i uvek pa sta da Bog i sreca junackasamo da ne bude opet nemam para druze a nemam ni srece :lol:

Posted

Ja sam nakon trece sezone stao sa Zvezdom, jer sam se totalno smorio u prelaznom roku gde nisam nikoga ni kupio ni prodao... To mi je malo ubilo zelju za igrom, ali verovatno ce se zelja nastaviti kasnije...

Posted (edited)

Izasao novi patchIma ogroman spisak izmena...koga zanima ima link :)

Edited by Milosh76
Posted

1 bezobrazluk (btw Evansov PA mi ne dozvoljava da ga prodam)bezobrazluk.jpg

Posted

Neces valjda dati tolike pare za jednog igraca?

Posted

naravno da necu, a vidish da traze i Evansa u razmenu...bolesnici...maaaada, Pato jeste zverina :D

Posted

Prošao sam u grupu lige uefa.U 1. kolu kvalifikacija, verovali ili ne izvučem slovenački Rudar. 1:1 u gostima i mršavih 1.0 kući, ispromašivah se za sve pare.Sledeće kolo Geteborg, poraz 3:2 u gostima i neverovatnih 6:0 kućizadnje kolo kvalifikacija PSV, 0:0 u gostima i 2:1 kući njihovim autogolom u 87 min, spasio me Stameni najzaslužniji za prolazU grupi me sad čekaju Rozenborg, Viljareal i Dinamo Zagreb, pa se nešto nadam da ću još uspeti i da prezimim možda...U ligi stojim dosta loše al dobro, još uvek isprobavam gomilu afričke i istočno evropske klinčurije koju sam doveo što na free što za sitne pare.Otkrovenje Maxim Skavysh AMC/FC iz mlade repke Belorusije, kupljen za 375k a utrpava golove ko blesavidemo dalje...

Posted

Ja sam dao 95 miliona u drugoj sezoni za Vilu, proradi mi potrasacki hir dok vodim klub. Al nisam se pokajao. Covek je dao 45 golova, bio najbolji strelac i u Ligi sampiona i u domacem prvenstvu. Prve sezone sam bio u domacem prvi, druge treci (uz veeeliku srecu), a ispao sam u 1/4 finala lige sampiona nesrecnim porazom na svom terenu od Sportinga. A sad jedna interesantna prica koja ce zvucati ribolovacki. U trecoj sezoni nisam startovao najsjanije, a sreca je da ni drugi nisu. Poslednje sto sam igrao je derbi protiv Junajteda. Rezultat je bio 5:4 za njih. Svih pet golova su mi dali iz slobodnih udaraca. Popizdeo sam. Prvo za dve i po sezone nisam dao nijedan gol iz slobodnog udarca (iako imam solidne izvodjace), a nesto se ne secam ni da sam primio. I onda u toj utakmici 5 komada.. Van sebe od besa sam nekako otisao na save i izasao iz igrice i ne igram je vec tri nedelje. Instalirah malopre novi patch i nadam se da nece biti ovakvih bizonskih propusta.

Posted (edited)

javi kako radi patch i da li "centarfor Zvezde"™ odgovara :)

Edited by Milosh76