Delija67 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 U ranijim menadzerima sam vodio paralelno klub i reprezentaciju. Bilo interesantno. Redovno su mi novinari kenjali kad guram svoje igrace
John Coltrane Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 ja sam uz UTD u petoj sezoni dobio ponudu od HOL koja je No.1 na rang listi...uzeo sam je i nisam odushevljen (X u prvom mecu kvalifikacija sa Norveshkom)...u ranijim verzijama sam vodio ENG i ponekad neku egzoticnu repku (citaj: one koje nisu ni medju 50 na rang listi) ali je to bio vid skautinga...
John Coltrane Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 kakva su vam iskustva sa novim 9.3.0 patchom?...zanima me jel moze da se pocne new game u staroj bazi podataka ili automatski ide sezona sa patchom?...
Un-juice Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 kakva su vam iskustva sa novim 9.3.0 patchom?...zanima me jel moze da se pocne new game u staroj bazi podataka ili automatski ide sezona sa patchom?...moze da se bira na pocetku.ja sam nedavno poceo da igram pa sam pokusavao sa Zvezdom i sa prvim i sa drugim patchom (dva potpuno razlicita tima, inace u novom patchu fali Oumaru a Gaj je i dalje tu). posto nisam ni sa jednim uspeo nista uzeo sam Real da se malo izivljavam. u cetvrtoj sezoni imam Kaku, K. Ronalda, Mesija, Ibrahimovica, Vilju... sprdnja, daju ti 150 meleona svako leto...
John Coltrane Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 i ja sam napokon ubacio patch i prva impresija je da ide mnogo, mnogo brze (pogotovu za nas sa 512mb)...malo sam "izvidio situaciju" sa UTD pa se bacam na Tvente ili nekog iz GER...
John Coltrane Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 uzeo Tvente, odradio pripremni period odlicno (tukao Genk, Beveren i Parmu) i u LS kvalifikacijama naletim na Barsu (tamo 0:3)...puno povreda na kratak period (i to najboljih igraca N'Kufo i Kenet Perez)...
Milosh76 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Poceo sam novu igru sa Atletiko Madridom. Kupio sam Sakha, Buenonotea, Mati Fernandeza, Akvilanija, Levandoskog... prodao neke smarace, niko nece Forlana da mi kupi... Sad idemo na titulu :)
gervasius twinkleminkleson Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 ja uzeo regginu. doveo naravno zuculinija i wijnalduma za rekordnu sumu od 2.8 meleona ojra, te marquinhosa i patricka - dva mladjahna i talentovana brazioca koja sam poslao na 1 kalenje. naravno, kichmu tima chini tandem brienza-rakic. iz prva cetiri kola imam 2 nerjesena i dva poraza :D
casperbgd Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 uzeo sam Real da se malo izivljavam. u cetvrtoj sezoni imam Kaku, K. Ronalda, Mesija, Ibrahimovica, Vilju... sprdnja, daju ti 150 meleona svako leto...Znaci ti si zadao Perezu domaci zadatak... ;) 2/5 za sada
John Coltrane Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 smorio me patch, preceste povrede...vratio se na UTD 6-ta sezona u FM09 (a igram i FM08 poshto i nemam neka pametnija posla ovih dana)...
Un-juice Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Znaci ti si zadao Perezu domaci zadatak... ;) 2/5 za sadaFM je cudo, u prvoj sezoni su mi u finalu kupa UEFA igrali Verder i Sahtjor (muzika iz Zone sumraka)doduse pobedio je Verder 1:0p.s. ako FM stvarno tako dobro pogadja, ispadamo od Izraela u barazu za SP ;)
John Coltrane Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 overite ovo, ako niste do sad ;) http://www.truefootballmanager.com/
Moća Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ljudi menjao sam skin i kad sam vratio default slova su mi bela i jedva mogu da procitam sta pise.Kako da promenim to ima da ocoravim cas.
casperbgd Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Kako funkcionise FM Scout i kakvi su vam utisci?Ja cu skinuti ovih dana...
Recommended Posts