Jump to content

Football Manager 09

Featured Replies

U ranijim menadzerima sam vodio paralelno klub i reprezentaciju. Bilo interesantno. Redovno su mi novinari kenjali kad guram svoje igrace

• Author

ja sam uz UTD u petoj sezoni dobio ponudu od HOL koja je No.1 na rang listi...uzeo sam je i nisam odushevljen (X u prvom mecu kvalifikacija sa Norveshkom)...u ranijim verzijama sam vodio ENG i ponekad neku egzoticnu repku (citaj: one koje nisu ni medju 50 na rang listi) ali je to bio vid skautinga...

• 3 weeks later...
  • Author

kakva su vam iskustva sa novim 9.3.0 patchom?...zanima me jel moze da se pocne new game u staroj bazi podataka ili automatski ide sezona sa patchom?...

kakva su vam iskustva sa novim 9.3.0 patchom?...zanima me jel moze da se pocne new game u staroj bazi podataka ili automatski ide sezona sa patchom?...
moze da se bira na pocetku.ja sam nedavno poceo da igram pa sam pokusavao sa Zvezdom i sa prvim i sa drugim patchom (dva potpuno razlicita tima, inace u novom patchu fali Oumaru a Gaj je i dalje tu). posto nisam ni sa jednim uspeo nista uzeo sam Real da se malo izivljavam. u cetvrtoj sezoni imam Kaku, K. Ronalda, Mesija, Ibrahimovica, Vilju... sprdnja, daju ti 150 meleona svako leto...
  • Author

i ja sam napokon ubacio patch i prva impresija je da ide mnogo, mnogo brze (pogotovu za nas sa 512mb)...malo sam "izvidio situaciju" sa UTD pa se bacam na Tvente ili nekog iz GER...

• Author

uzeo Tvente, odradio pripremni period odlicno (tukao Genk, Beveren i Parmu) i u LS kvalifikacijama naletim na Barsu (tamo 0:3)...puno povreda na kratak period (i to najboljih igraca N'Kufo i Kenet Perez)...

• 1 month later...

Poceo sam novu igru sa Atletiko Madridom. Kupio sam Sakha, Buenonotea, Mati Fernandeza, Akvilanija, Levandoskog... prodao neke smarace, niko nece Forlana da mi kupi... Sad idemo na titulu :)

ja uzeo regginu. doveo naravno zuculinija i wijnalduma za rekordnu sumu od 2.8 meleona ojra, te marquinhosa i patricka - dva mladjahna i talentovana brazioca koja sam poslao na 1 kalenje. naravno, kichmu tima chini tandem brienza-rakic. iz prva cetiri kola imam 2 nerjesena i dva poraza :D

uzeo sam Real da se malo izivljavam. u cetvrtoj sezoni imam Kaku, K. Ronalda, Mesija, Ibrahimovica, Vilju... sprdnja, daju ti 150 meleona svako leto...
Znaci ti si zadao Perezu domaci zadatak... ;) 2/5 za sada
  • Author

smorio me patch, preceste povrede...vratio se na UTD 6-ta sezona u FM09 (a igram i FM08 poshto i nemam neka pametnija posla ovih dana)...

Znaci ti si zadao Perezu domaci zadatak... ;) 2/5 za sada
FM je cudo, u prvoj sezoni su mi u finalu kupa UEFA igrali Verder i Sahtjor (muzika iz Zone sumraka)doduse pobedio je Verder 1:0p.s. ako FM stvarno tako dobro pogadja, ispadamo od Izraela u barazu za SP ;)

Ljudi menjao sam skin i kad sam vratio default slova su mi bela i jedva mogu da procitam sta pise.Kako da promenim to ima da ocoravim cas.

Kako funkcionise FM Scout i kakvi su vam utisci?

Kako funkcionise FM Scout i kakvi su vam utisci?
Ja cu skinuti ovih dana...