Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Heroin stigao, kasika zagrejana, vena zategnuta...

Posted

Samo da nije rdjava,

vidim sa nekih izvora imaju i neke narodne verzije koje podrzavaju multi, jel neko isprobao?

Posted

Jebem li ga, ja sam se pre x godina nacekao prave verzije (sve tamo do januara) i od tad ga kupujem redovno zadnjih 5-6 godina kao moj vid otplate duga drustvu za sve one terabajte koje sam skidao na crno.

Elem™ dve velike promene su vezano za treninge (toliko zamorno da sam odmah prebacio na assist.m. ) i taktiku gde imas podesavanja za igru kad imas posed, kad nemas posed i u tranzitu. Od ostalih stvari frustrira transfer politika kada sam ja u pitanju i kada su drugi klubovi u pitanju (Pulisic u Cheslki za 34mil £ a ja platim De Lighta 10mil vise zato sto mu u tom trenutku 3 top kluba ponudi manje!!!). Za spiceve je potrebno 4,5 zicera da bi dali gol, mada za stizanje rezultat moze se centrirati i na Felainija :D .

Govorimo na malom uzorku, za 7 dana sam stigao tek do polovine septembra :dry:

Posted

Ja za tri nisam jos izasao iz prvog dana.:D

Posted

Kažu da je baš zamoran trening. Videćemo za ove narodne, zaintrigiralo me da su izašle odmah, obično im treba beskonačno. 

Posted

U prvom kolu u finisu tucem Liverpul u gostima 2:1, a onda 3 kola bez pobede Votford, Brajton, Barnli 3 iksa uz dominaciju u napadu bez realizacije istih. Sreca te je ponedeljak neradan dan :D

Posted

ja nisam nis kontao da je vec igra izasla drugog novembra. i mene iznenadilo da im je trebalo 4 dana da krekuju, prosle godine su krekovali u junu.

Posted

okej igrao sam pola dana, morao sam izbrisati. igra je nikad gora. ne mogu sansu napraviti 3 utakmice za redom gde igram protiv davljenika sa 10 igraca.

Posted

Posle pocetnog tavorenja na sredini tabele useldila je dobra jesen krunisana nadrealnim decembrom u kom sam tukao Real i uzeo prvo mesto u grupi, izbacio Chelski iz Liga Kupa i nalupao prvoplasirani Liverpul na Murinjov fazon sa uvodjenjem Felainija (1 asist) par minuta pred kraj i trpanjem na Target Man.

Jedine 2 kupovine rade kao svajcarski sat De Ligt - Milenkovic.

qF0KCHs.jpg

Posted

Koja formacija? 

Ja uzeo Slobodu iz Uzica :D

Da me pitaš zašto, ne znam. 

Flertujem sa 442 / 41221 I probao sa 532. 

Imam previše krila a bekova nigde pa je i free agent list tragičan. Jer para nema. 

Posted

4-2-3-1, po prvi put sam odustao od 4-4-2 pre svega zbog povreda spiceva na startu.

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

Posted

Fino.. 

Ja zongliram I dalje sa 442(kuća) i 4-1-2-2-1(strana) 

Trenutno drugi sa Slobodom, posle krajnje neugodnog poraza u prvom kolu od Trayala 0-3 kod kuće, već sam se video kako brišem igru u maniru @189-

Promenio dva Centralna branica, spustio dosta liniju jer su me prebacivali konstantno. 

Usledio je niz od pet pobeda, mahom dajem golove iz prekida i centrisa na target mena al nije me sramota. Samo bodovi!!! 

Na free agent uzeo poznatog Finca laurija Della vallea :))) dobar je u sistemu sa dva napadača kao support. :)

Regen klinac od 17 mi igra aml svaki trening report ima 9.5+ a drugo krilo je najbolji igrač lige atm.. 

Javljam se na pola sezone. :)

• 3 weeks later...
Posted

Prva sezona gotova, ocekivano sam ispunio Top4, osvojen FA kup i 1/4 finale LS, ali takav bedak me je obuzeo i posle 0:3 na WHL i posle 4:1 na OT. Lagano sam mogao proci u poufinale.

Esli Jang u timu sezone, covek pokidao. U januaru pedala Lindelofu i Ereri (kao i prolsi FM a mozda cak i pretprosli). Spremni za prodaju Felaini, Roho i mozda neko iz odbrane tipa Dzonsa ili Smolinga, S.Romero uvaljen PSG za 9milki £. Dovedeni Brant i SMS, a ovaj drugi vise iz besa sto me je kulirao na FM18.

Udarnicki u nove pobede!!!

Iryky03.jpg

Re9q1nZ.jpg