Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Nisam si jos obezbedio betu, a i kad uplatim za full ne verujem da ce biti dobra za igranje sve do zimskog patcha.

Negde videh da ukidaju opciju 2D sto je bas bez veze. Opet se ubacuju nove role (dooookle jbt) i sitnije izmene (one podele ko je vodja copora a ko samo statista), pa cu za vikend sve da ispratim u onim malim yt tutorijalima.

A posto sam sledecu nedelju na odmoru posveticu se De Treffersima u novom (trecem) pokusaju da se domognemo promocije.

Posted

Prva sezona sa Milanom, otkaz...

Znaci realisticno je :D

Kad izlazi prvi patch obicno? Propustio sam par edicija igre, pa sam se napenalio da igram ove godine.

Posted

Prvi izadje ubrzo, posle par nedelja, ali se duuuugo ceka taj zimski jer je dotle neigrivo i puno bagova. I tako je vec godinama u nazad, rade se fina podesavanja i neke novine a gro novca se ulaze u odbranu od piraterije, zato valjda i kaliraju na kvalitetu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Njah, znaci moram da se strpim do zime  -_-  Ako se dobro secam od ranije sejvovi nisu radili jednom kada instaliras novi patch?

Posted

Rade sejvovi i uvek imas opciju da pocnes po defaultu ili igru sa poslednjim patchom (kad kreces novi sejv). Jbg, ja se nadam da ove sezone nece biti toliki krs. Znas ono kad zadnji u odbrani vrati golmanu loptu i njemu prodje ispod noge... i tako 5 puta za polusezonu :(

Ili kad ne sviraju ocigledne ofsajde. Ili kad igra jednostavno zabaguje pa moras da je restartujes. Iritira do bola, ali sta ces. Gore je od droge.

Posted

Stigo jutros (mada sam ga tek popodne uzeo u ruke), jos sam u istrazivanju i podesavanjima. I dalje sam na 26.6. :D

Posted

Aj kad bude narodna verzija neka neko javi ovde ili na PP rešio sam da se aktiviram. :)

• 3 weeks later...
Posted

Igra li neko novoga? Kakvi su utisci? Vidim ljude po netu da se zale na, pa otprilike sve :D

Posted

Ja prilicno sporo, tek sam odigrao prijateljske i roknuo Reala u Skoplju i Brajton u gostima. Za sad deluje prilicno igrivo i pored milion novih statistickih detalja. Nema bagova sa idijotskim golovima i autogolovima.

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

Posted

Johne, ti uzimaš original jel?

Menjaju li išta u igri osim što dodaju te statističke podatke...

Posted
8 hours ago, Mil@n said:

Johne, ti uzimaš original jel?

Menjaju li išta u igri osim što dodaju te statističke podatke...

Da, original. Promene su kozmeticke vise manje. Nista specijalno zadnjih par verzija, kontam da bi ladno mogli da skidamo transfer update i da peglamo neki stari. No ipak ima nesto sto me vuce svakog novembra...

• 4 weeks later...
Posted
On 11/13/2017 at 2:06 AM, Mil@n said:

Aj kad bude narodna verzija neka neko javi ovde ili na PP rešio sam da se aktiviram. :)

Bump. 

Posted

Vidim da ocene ovog i proslogodisnjeg nisu nesto, te da nije bilo bitnijih promena. Da li moze da se uradi roster update za FM 2015?

• 1 month later...