copkillah Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 https://sortitoutsi.net/football-manager-start-date This application will allow you to start Football Manager on any day of the season of your choice, with the complete real fixtures, results and league tables, just the same as in real life. So rather than starting a career in July each year, you could take control of a real life scenario such as Aston Villa being massively adrift in February, or trying to cling on to the title as Leicester (or even maybe Arsenal!).
Azdaja Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 U bas dobra fora. Već vidim i dobre scenarije. :) Thumbs up
John Coltrane Posted September 16, 2017 Author Posted September 16, 2017 Jel probao neko patch sa letnjim transferima?
John Coltrane Posted September 17, 2017 Author Posted September 17, 2017 Ne verujem. Sent from my SM-T365 using Tapatalk
Deco Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Skontam pre neki dan da sam iz nekog nejasnog razloga propustio FMove 2006-2010, pa reko da bacim pogled malo kako je to izgledalo. Instaliram 2008, mislim se Siti je pun para valjda, daj njih za početak. Krenem igrače da pregledam, i imam šta da vidim: Ovaj je otprilike za 5% gori od Mesija iz 2017, na kojim li je drogama bio skaut koji ga je odradio?
John Coltrane Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 (edited) Ne racunajuci cuveni 01/02, mislim da sam FM08 igrao ubedljivo najvise. Posle UTD, naravno, favorit mi je bio HSV, drzanje VdVarta do isteka ugovora umesto da ga prodam. Frank Rost, Timoti Atuba i Gi Demel, pa Matisen, Najdzel de Jong, gore Jarolim, Piotr Trohovski, u spici Hose Paulo Gerero. Moram naci ss i okaciti ih ovde. Madaaaaa... Mogao bih i opeglati 1 sezonu. edit: Ovakve relikvije cuvam na hardu Edited September 18, 2017 by John Coltrane
John Coltrane Posted October 8, 2017 Author Posted October 8, 2017 Odgledao malopre, deluje kao da na silu ubacuju novine. Sent from my iPhone using Tapatalk
keljans Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Kakva glupost mi se desila sada, (nece da mi snimi print screen sta zelim) oporavi mi se Azpilicueta u 16:34 posle dva meseca i u 16:42 se opet povredio na 15 dana...
keljans Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 (edited) https://yadi.sk/i/efeVGE4j3NoXL2 ne znam da li da se hvalim ili uhvatim za glavu Edited October 16, 2017 by keljans
Recommended Posts