February 17, 201510 yr Значи није до тренера, већ је Арсенал предодређен да доминира. Арлекино лајкс дис.
February 17, 201510 yr Значи није до тренера, већ је Арсенал предодређен да доминира. Арлекино лајкс дис. Logično. To će se vidjeti već od iduće sezone u stvarnosti, mmw.
February 17, 201510 yr ja poceo opet ovo da igram iz dosade. neverovatno je kako na svakoj utakmici bar dva puta pogodim okvir gola. o povredama da i ne pricam. govno od igre
February 17, 201510 yr Author Ma, Arsenal ima insajdera u FM, vidis da im ispunjava decenijske vlazne snove o usatom peharu.
February 22, 201510 yr А сад се окрећем Премијер лиги. Једва чекам сусрет с Вест Хемом, који ми је ономад мучки забио нож у леђа.
March 5, 201510 yr Ne igram ga vec jedno mjesec ipo, ali generalno, ovo mi je ubjedljivo najbolji menadjer u poslednjih par godina. Nijedan nisam igrao ovoliko dugo u zadnjih 10 godina, obicno me posle par nedelja smori, al ovaj sam bash igrao...
March 5, 201510 yr Meni je ovo najteži menadžer u zadnjih xxxx. Možda je do mene, nisam ga nešto preterano igrao.
March 5, 201510 yr Djelom mi je zato i najbolji [mada je djelom tezak zbog nekih gluposti u okviru igrice].
March 9, 201510 yr Author Kako se odvikava? Skidao sam se sa raznih sranja ali sa FM nikad. Mislim da je ceo taj FM serijal toliko sablonizovan da vrlo brzo dosadi ako se ne posvetite razvoju svojih klinaca u vecem klubu ili igranju sa nekim slabijim timom vise sezona. Takodje mogu da budu zanimljive i ceste promene klubova (da vas traze ili da se nudite) ili vodjenje repki.
March 9, 201510 yr Mislim na menadzerske igre uopste. FM nisam toliko cesto igrao, par godina unazad, te sam zatrpan opcijama. Uzeh Universidad de Chile. Jos nisam izasao iz prvog dana. Juce i nisam imao previse vremena, no pravljenje taktike i osmisljavanje individualnog treninga, je odnelo dosta vremena. Izabrah klince za U20 tim i tu cackah trening, "do u sitna crevca". Trebace jos par kompetentnih trenera, 3-4 skauta, no ne moze se sve odjednom... Edited March 9, 201510 yr by Miljenko