Sandens Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 ja zavrsio prvu sezonu sa Fulhamom (ponovo sam krenuo i najzad nasao kasvetnu taktiku). osvojeno 12. mesto (u skladu sa ocekivanjima) i izgubljeno finale FA Cupa od Evertona. od pojacanja sa pocetka igre tu su Anthony Knockaert (najbolji igrac), Andre Hahn, Albin Ekdal, Mame Diouf i Alexander Buttner. sad na pocetku druge sezone sam doveo i Ezequiela Munoza, Toma Incea, Johna Guidettija, Joela Warda, Stefana Strandberga, Thomasa Rincona, Garryja Mackay-Stevena, Sambu Diakitea i Andyja Lonergana. a imam i nekoliko talentovanih klinaca koji se dobro razvijaju (Patrick Roberts, Moussa Dembele, Emerson Hyndman, Cauley Woodrow...). bice zanimljiv nastavak igre, dobar i mlad tim sam skockao.
John Coltrane Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 Evo ti link, jedan od momaka sa serbian-fm.net je uradio, skin je Nicolas14 http://www.mediafire.com/download/ovdapdiv7v9h8vz/nicholas14final.7z Najbolja stvar je sto cim klinkes na igraca imas i njegovu statistiku u svim takmicenjima preglednu kao da ides na History.
Aleksandar88 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Prvo da se zahvalim Koltrejnu sto nam je pronasao, po mom misljenju jedan od ponajboljih skinova za FM do sada. Drugo da ga pitam ima li isti ovakav bez slike Mancesterovog stadiona na naslovnici ? Poceo pre dva dana igru sa vecinom balkanskih liga, preuzeo Dunaujvaros, Madjrska II liga, pisem izvestaj kad budem imao vremena.
John Coltrane Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Nema na cemu momci, imate sjajnih stvari na seriban-fm.net. @Aleksandar88 NEMA :smoris: .
John Coltrane Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 Jel ima neko ss Jean Paul Boetius-a sto kasnije?
189- Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 ja tog lika nemam u sejvu. dosado mi ovo sa realom. sad igram sa metalistom
John Coltrane Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 Pa kad nisi ucitao HOL ligu punu mladih talenata I ne idi tamo, tamo je rat -_- Ja u finisu prelaznog roka, polovina avugsta i kao grom iz vedra neba cinjenica da cu morati u kvalifikacije za LE OK samo jedno kolo ali zreb mi je dao Lil, ima da me ugaze ko vola.
189- Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 ucitao sam holandsku ligu ali ne tako da je mogu igrati. sa metalistom malo zajebano na pocetku. posto su zavrsili kao drugi u sezoni 12/13 moram izabrati kao expectation title chalange...samo sto mi je na sejvu dnipro poludeo i ubedljivo uzeo titulu, ja se sa sahtjorom borio za drugi i na kraju ispusio i bio treci. dao najvise gola u ligi i sve to i i tako mi je job insecure...a sad ce mi biti jos teze jer cu igrati i evropu. a dobrih ukrajinskih igraca nema ni za leba. svi neki raspadi u picku materinu. a ovi koji su dobri su svi u sahtjoru i dinamu i ni ne pomisljaju da dodju u metalist.
189- Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 skinuo taktiku bez napadaca. lik koji je ovo napravio je presao igricu sa ovom taktikom.
189- Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-14-tactics/149922-3-4-2-1-no-striker-tactic-ccc-s-gold.html strana 356 za 14.3.0 patch. najbolja taktika do sada za ovaj menadjer koji sam ja koristio. @jc probaj ovo, osvojices ligu
John Coltrane Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 Fluid 3-4-2-1 Veez? Ne vidim sliku formacije, al ako je bez spica to je neka "jelka" (sto kaze moj drug sa postoljem-kontra standardne jelke 4321), jbg ja imam 4 spica i 3 AMR/L igraca u koje sam ulozio skoro sve i sad se pojavljuje ova taktika :(
teacher Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 jel se seća neko taktike 4321 def counter koju je igrao AI u starom CM? najjača taktika ikad.
Sandens Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 ja sam nasao neku `streaton invincible 4231` taktiku i sljaka odlicno vec drugu sezonu.
Recommended Posts