Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Football Manager 09

Featured Replies

• Author
manchester-united-fixtur.png:wub:
  • Replies 3k
  • Views 211.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• John Coltrane
    John Coltrane

Tromso, ja igrao na 19, odlepio koliko je teško.     Uz dužno poštovanje, ali hanuma mora, pre stupanja u braka, dakle u ranoj fazi veze, biti upoznata sa dozom zavisnosti kada je FM

• Ratamahatta
    Ratamahatta

• Da li se ovo nekome desilo do sada   edit: ima i dodatak  

Posted Images

Pih, igra je očito nerealna. :P

Katastrofa nerealna :)

• Author

@ Arle Jesi igrao?@ MocaTi da cutis i da ucis :angry:

• 2 weeks later...

Igra ko novog manadjera? Ako neko moze, neka sibne link za skidanje istog. :)

Niko nije igrao menaDJera, ali ima nas dosta koji igramo novog menaDZera

prajsles

Pravi si genije :)

Kako ti ide menaDJer?

Nikako. Skinuo neku verziju ali ne radi pa sam je izbrisao.

• 3 weeks later...
  • Author

Neigrivo totalno, puno bagova i grubih gresaka, gde god se okrenes ljudi samo pljuju. U novembru par uplacujem na racun SKIDROW, SI vise nece videti mojih novaca.

• 2 weeks later...

Napokon sam našao verziju koja radi.Uzeo Arsenal, doveo Velu (ima buy-back klauzulu pa je vrlo jeftin), Ashleya Williamsa i Griezmanna. Doveo hrpu trenera.Epilog: nakon 10 kola, osvojio sam čitavih 9 bodova. Kod kuće su mi bod uzeli Cardiff (imao sam igrača više i 1:0) i Crystal Palace, Swansea me ubio (4:1). U gostima izgubio kod Fulhama (vodio 1:0 do 89.minute, onda Viviano degažira loptu u Berbatova koji rutinski poentira, a u 94.minuti Ruiz pogađa za 2:1), kod Uniteda (vodio 1:0 do sredine drugog poluvremena, a onda Rooney dao dva gola) i kod Southamptona (vodio do 82.minute, primio dva gola od Osvalda u 82. i 85.minuti). Pride, ispao sam od PSV-a u kvalifikacijama zbog gola Toivonena u 89.minuti prve utakmice (1:1, 0:0) nakon što je Sagna vraćao loptu golmanu. U Ligi Evrope sam vodio protiv Rapida u Beču 2:0 do 80.minute i onda primio dva gola na nekakav gung-ho pristup suparnika. Čim se napravi ozbiljan pritisak, ne mogu sačuvati gol.Ekipa stravično pada u drugom poluvremenu, strašne gluposti rade, Giroud i društvo nabijaju golmana sa pet metara, a nije baš da nisu prošli kroz pripreme. Igrao sam 4-2-3-1, tj. 4-5-1, sa IF na lijevoj strani i desnim krilom na desnoj. Bekovi su se trebali preklapati sa krilima no to baš i nisu radili kako treba. Uglavnom, ništa ne funkcioniše. :lol:

Da priupitam postovanu bracu i prijatelje, sta fali verziji koju sam slao na pm? Meni radi 16-a sezona trenutno :)

• Author

@ ArleI originalna verzija je prepuna bagova, mogu misliti tek gusarska.Nadam se 14.3 patchu koji ce jebeno resiti sve. Ne moze da se igra normalno.@ pantelijaS kim ti igras toliko dugo? Koju taktiku, koje instrukcije?

Sa Zvezdom, pa malo Valjadolid, pa opet Zvezda, pa sada Lion, i tako... Prvi sejv u FM2013 me drzao 20 i kusur sezona, ne secam se tacno. Sad planiram da raspalim bar 30 sezona :)A taktika mi zavisi od tima. Ako mogu, krecem sa 4-1-3-2, nesto slicno sto je Djukic radio u Partizanu :D . Naravno, taj zadnji vezni mora biti zverina. Trenutno u Lionu igram najobicnijih 4-4-2, mada stize dobra generacija klinaca, bice materijala za pomenutu 4-1-3-2, nadam se.

Edited by pantelia