Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Ma koliko si sezona odigrao u cugu sa jednom ekipom?

Posted

7 sezona u Zvezdi, onda mi prodala bagra sve sto valja, pa sam ispizdeo.

Posted

ima li neko ideju zasto mi stalno igra puca 9tog septembra 2013?znaci svaki put, kad dodje do tog datuma, zakuca se.

Posted

nista, opet cu svucem. ako ima neko ideju koju verziju da skidam, slobodno nek sibne pm :)

Posted

Ako do sad nisi igrao bolje sacekaj 14.3. patch. Igra je ocajna i totalno neigriva, gomila bagova.

Posted

a vidis kolko sam igro, do sept 2013.par tekmi svega, sa arsom. kupio drogbu koji sumanuto dobro igra, unistio psv, i taman trebao da pocnem sa sezonom.inace vidim dosta bagova, tipa, ogulim psv tamo sa 4-1, i pred revans doma, stizu vesti kako su navijaci skroz pesimisti :Djos je bilo nekih gluposti, tipa zamenim igraca a on i dalje u igri, ili tako nesto slicno. nisam se na srecu puno zalaufao.

Posted

Pa to je ipak do gusara. Ali ja igram original i pizdim. Vec sam pisao na prethodnoj strani koliko je lose uradjeno i da 2 dosadasnja patcha nisu resila skoro nista.

Posted

ja jos uvek igram '12...sa volendamom. trenutno sam u 2032. ne znam zasto ali mi uopste ne dosadi ovaj sejv.

Posted

Sa onim skinom u koji sam se zaljubio :).I ja planiram ili da se vratim na 12 i save sa Leverkuzenom ili jos dalje na 08 i HSV :wub:

• 2 weeks later...
Posted

Pantelia, daj neki info sejva sa Zvezdom. Ja pocinjem sestu sezonu sa UTD pa sam se uzeleo da promeinim tim. Prvi pik Roma, mada razmishljam i o Feynordu.

Posted

Hiljade i hiljade regena pogledanih i skautiranih, to ti je u principu sav posao :)Trenutno sam selektor Italije, smorio se vise od liga, ovo je mnogo opustenije. Da izguram 20 sezona i krecem novi sejv, nema mi komp snage za ovoliku bazu podataka, sve se ucitava po pola sata.Ako uzimas Zvezdu, forsiraj Marka Grujica i Rajkovica, vratice ti se visestruko :D

• 3 weeks later...
Posted

Igram sa Arsenalom, krenuo sam ispočetka nakon prvog crash dumpa. Sad sam u trećoj sezoni.

Zanimljivi momenti:

-doveo sam Lewandowskog koji je ispočetka bio loš, a poslije je sabijao;

-Liverpoolu sam ovog ljeta nudio 40.000.001 funti 120.000.000 KM za Suareza no odbili su to; posljednjeg dana prelaznog roka su ga prodali Schalkeu za 40.000.000 KM (oko 20.5 miliona eura);

-Real je puštao Balea za 81.000.000 KM no on je tražio nenormalnu visoku platu pa ga nisam doveo (oko 40-ak miliona maraka);

-Özil rastura kao advanced playmaker no igra je nerealna jer je dosad sve penale zabio;

-Riberyja sam doveo za 6.000.000 KM u trećoj sezoni, čisto da imam jedno iskusno krilo - ozlijedio se oba puta kad sam ga stavio u prvih 11, a nakon druge ozljede je fasovao u reprezentaciji slomljeno stopalo pa ga neće biti 3 mjeseca; tokom iste reprezentativne pauze sam izgubio i Wilsherea (2 mjeseca) i Oxlade-Chamberlaina (mjesec dana);

-protiv Newcastlea tokom druge sezone je Özil dao gol koji nije poništen, ali nije ni priznat - na timelineu uredno stoji Özilov gol, ali je rezultat ostao 0:0;

-Joel Campbell - trenutno na posudbi u Olympiacosu - rastura;

-Chamberlain je bolji od Walcotta;

-igrači prilično nerviraju sa biranjem pucanja umjesto da dodaju igraču u puno boljoj poziciji;

-Wenger je vodio Liverpool i popio pedalu, Klopp vodi City koji je doveo Cavanija i Ivanovića.

Posted

Jel igras V ili 4-2-3-1?

Isti scenario za Lewu koji je u prve 2 sezona dao ukupno 15 golova :isuse:, ali je zato naredne 2 najbolji strelac lige. Igraci i sa finisingom preko 16 nemaju realizaciju u sansi 1na1 vecu od 30% . Svi cekamo 14.3. kao ozeb'o sunce.

Posted

Jel igras V ili 4-2-3-1?

Isti scenario za Lewu koji je u prve 2 sezona dao ukupno 15 golova :isuse:, ali je zato naredne 2 najbolji strelac lige. Igraci i sa finisingom preko 16 nemaju realizaciju u sansi 1na1 vecu od 30% . Svi cekamo 14.3. kao ozeb'o sunce.

Ja igram sa 4 odbrambena (dva FB-a na automatic, jedan stoper je LD sa zadatkom stopper, a drugi CD sa zadatkom cover), dva centralna vezna (jedan BWM sa "defend"-mentalitetom, jedan BBM-tu je support automatski - e sad, tu nekad igram i sa DLP, zavisno od zdravlja igrača), jednim krilom (desno krilo, doveo mašinu za asistencije Deulofeua :heart: ) dočim je na drugom krilu IF (tu, recimo, Campbell igra odlično) te sa AP Özilom. Samo Mesut ima A-mentalitet, ostali su na S, uz još neke dodatne instrukcije. Lewandowski je najčešće u špicu mada sve češće koristim i mladog Brazilca Gabriela Barbosu (ubiva). Lewa igra DLF, A-mentalitet, dao sam mu mogućnost da malo odluta sa pozicije, da šutira što više i da ganja džepove. Ima svake sezone suh period, ali je češće nezadrživ po pitanju golova.

Roster:

golmani Szczesny, Fabianski i Amofa (regen),

desni bekovi Sagna, Jenkinson i Bellerin,

CD-stoppers Papadopoulos i Vermaelen,

CD-covers Koscielny i Cassasola (mladi Argentinac),

lijevi bekovi Gibbs i Monreal,

BWM-veznjaci Flamini, Kondogbia, L.Bender (bio na transfer-listi u Barci, doveo sam ga za 16 miliona eura), Coquelin (poslao ga na posudbu u Everton iako je jako, jako dobar ove sezone), Arteta,

BBM-veznjaci opet Kondogbia, Flamini, Ramsey,

DLP-veznjaci Ramsey, Arteta, Wilshere,

RW-krila Deulofeu, Walcott, Oxlade-Chamberlain,

IF-krila Campbell, Oxlade-Chamberlain, Deulofeu, Podolski, Ribery (ovo samo teoretski obzirom da je stalno ozlijeđen),

AP-Özil, Wilshere, nastojim osposobiti Gnabryja i Zelalema za tu ulogu,

AM (u odsustvu Wilsherea i Özila zbog dugotrajnih povreda) - Ramsey, Deulofeu, Oxlade-Chamberlain te mladi Argentinac Vadala,

DLF-napadač Lewandowski,

AF-napadač Barbosa,

TM-napadač Giroud.

Imam odličnu vijest za Sektaše: Moyes nije dočekao kraj ugovora u Unitedu. Obzirom da nije osvojio ništa (čak je i Community Shield izgubio od Wigana :D ) dobio je otkaz. Loša vijest: otkaz je dobio u decembru 2015.godine.

Posted (edited)

Izasao patch.

Edited by monstrum