John Coltrane Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 @ Arle Jesi igrao?@ MocaTi da cutis i da ucis
Strahan Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Igra ko novog manadjera? Ako neko moze, neka sibne link za skidanje istog. :)
Milosh76 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Niko nije igrao menaDJera, ali ima nas dosta koji igramo novog menaDZera
Strahan Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Nikako. Skinuo neku verziju ali ne radi pa sam je izbrisao.
John Coltrane Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Neigrivo totalno, puno bagova i grubih gresaka, gde god se okrenes ljudi samo pljuju. U novembru par uplacujem na racun SKIDROW, SI vise nece videti mojih novaca.
ArleKino Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Napokon sam našao verziju koja radi.Uzeo Arsenal, doveo Velu (ima buy-back klauzulu pa je vrlo jeftin), Ashleya Williamsa i Griezmanna. Doveo hrpu trenera.Epilog: nakon 10 kola, osvojio sam čitavih 9 bodova. Kod kuće su mi bod uzeli Cardiff (imao sam igrača više i 1:0) i Crystal Palace, Swansea me ubio (4:1). U gostima izgubio kod Fulhama (vodio 1:0 do 89.minute, onda Viviano degažira loptu u Berbatova koji rutinski poentira, a u 94.minuti Ruiz pogađa za 2:1), kod Uniteda (vodio 1:0 do sredine drugog poluvremena, a onda Rooney dao dva gola) i kod Southamptona (vodio do 82.minute, primio dva gola od Osvalda u 82. i 85.minuti). Pride, ispao sam od PSV-a u kvalifikacijama zbog gola Toivonena u 89.minuti prve utakmice (1:1, 0:0) nakon što je Sagna vraćao loptu golmanu. U Ligi Evrope sam vodio protiv Rapida u Beču 2:0 do 80.minute i onda primio dva gola na nekakav gung-ho pristup suparnika. Čim se napravi ozbiljan pritisak, ne mogu sačuvati gol.Ekipa stravično pada u drugom poluvremenu, strašne gluposti rade, Giroud i društvo nabijaju golmana sa pet metara, a nije baš da nisu prošli kroz pripreme. Igrao sam 4-2-3-1, tj. 4-5-1, sa IF na lijevoj strani i desnim krilom na desnoj. Bekovi su se trebali preklapati sa krilima no to baš i nisu radili kako treba. Uglavnom, ništa ne funkcioniše.
pantelia Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Da priupitam postovanu bracu i prijatelje, sta fali verziji koju sam slao na pm? Meni radi 16-a sezona trenutno :)
John Coltrane Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 @ ArleI originalna verzija je prepuna bagova, mogu misliti tek gusarska.Nadam se 14.3 patchu koji ce jebeno resiti sve. Ne moze da se igra normalno.@ pantelijaS kim ti igras toliko dugo? Koju taktiku, koje instrukcije?
pantelia Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 (edited) Sa Zvezdom, pa malo Valjadolid, pa opet Zvezda, pa sada Lion, i tako... Prvi sejv u FM2013 me drzao 20 i kusur sezona, ne secam se tacno. Sad planiram da raspalim bar 30 sezona :)A taktika mi zavisi od tima. Ako mogu, krecem sa 4-1-3-2, nesto slicno sto je Djukic radio u Partizanu :D . Naravno, taj zadnji vezni mora biti zverina. Trenutno u Lionu igram najobicnijih 4-4-2, mada stize dobra generacija klinaca, bice materijala za pomenutu 4-1-3-2, nadam se. Edited January 24, 2014 by pantelia
Recommended Posts