John Coltrane Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Zavrsio sedmu sezonu u stilu :DAli uprava me i dalje ignorise glede para. Nisam puno trosio u ostavio sam 19milki funti za sledecu sezonu obzirom na par transfera (Jaime 2.1mil, Tassi 6.5mil) ocekivao sam bar nekih 40tak miliona (skoro 25 sam dobio samo za osvajanje titule, a gde je ostalo :( ) da bih docekao jul 2019 gde mi oni samo tih 19miliona stavljaju na raspolaganje :slap:Doduse za novi stadion su me "ispostovali" i ali i on je pun ko sibica i uvek je na 47 hiljada (a kapacitet je 47053) tj. 99% ispunjenost.Ovo je bog i sledeci kapiten-odlaskom Rolfesa traku sam dao Benderu ali mislim da ce Wollscheid biti ove sezone ©Evo ga i Lucas OcamposA evo i Agustin Alione-a koji je bio glavni igrac do povrede :( (mislim da ce vrhunac dostici upravo u sledecoj sezoni, a i otisao mi je Halilovic njegov konkurent na AMR)Kao i novi levi bek, mala bomba iz Rivera doveden na free, pojacanje zbog koga cu prodati odlicnog Bertranda dovedenog pre 4 sezone iz Chelsija za 2.8 a Roma mi daje 10milki funti za njega :Di stats iz Rivera (prosla sezona 10asist)Odbrana je pojacana i regenom Rui-emI Lovrenom koji je imao 7.3 i jedan gola ali nije vredan pomena, dosta je gresio i bio kriv direktno za neke golove u bitnim tekmama i stalno je bio nezadovoljan ili zabrinut. Pozitivna stvar je sto sam ga kupio za relativno jeftinih 11milfunti (samo par nedelja pre sam bio na ivici da ga kupim za 17 al sam sva sreca odustao)Vezu drze Bender, Garmash, Maher(koji je poooolako sve bolji) i Goercka, a u napadu ponekad i matori Kisling dobije sansu koju odlicno korsti pa sam mu produzio i ugovor.Btw u 3 pripremne tekme je dao 12 golova :zelenko: od cega 2 komada ManUTD trenutnom prvaku Evrope.Napisacu i ovde (kao i na temi Treba mi igrac) ako neko ima preporuku za dobrog spica, ali samo ST bez drugih opcija (tu mislim da je Ocampos i malo manje efikasan zato stonije samo ST vec moze da igra i krilnog napadaca)
John Coltrane Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Sad poceo kao nezaposlen ucitao ENG, ITA, ESP, GER, FRA, BRA, ARG, SER, CRO i posto su me svi jaci timovi bez trenera odbili potpisao dvogodisnji ugovor sa FC Girona S.A.D :D. Budzet za transfere 29.44k £ "Robovi"nikada nisu bili u Primeri, eto lepog izazova i shanse da udjem u povijest ovog prelepog Katalonskog grada.
Milosh76 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 izasao demo Football Manager 2014. ima na steamu, za one koji imaju nalog. Demo je 1.7 Gb bolje bi im bilo da valja
189- Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 jaooo evandro roncatto. uz mutua najveca ljubav sa cm03/04. kad god vidim na tv-u, ls ili na listi guarani, uvek se setim njega
John Coltrane Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 DEMO, tj, FM14 donosi malo usminkan i simplifikovan interface, ostre linije (pravougaone) u meni tabovima, ali i pobosljanje grafike "na terenu" Igraci vise lice na sebe (bar ovi poznati) a i kretnja igrace je vise kombinacija PES/FIFA nego fudbal sa SEGA-e iz sredine 90tih.Premalo sam igrao, samo jutros proverio jel to dobro skinuto.Grbovi, dresovi i facepackovi funkcionisu normalno i iz prethodne sezone (samo treba skinuti nove dresove, doduse).Svidja mi se sto kada sam na glavnom profilu igraca pored njegovog imena ima sterlica na dole koja otvara padajuci meni sa celom ekipom, znaci ne moramo nasumice da idemo na opciju gore/dole (koja je po azbucnom redu) ili da izlazimo iz profila igraca na main squad. Ima jos par precica i zanimljivih sitnih novina kao npr. da zamolite/trazite od igraca da otpusti agenta (ukoliko provalite da ga on huska na promenu kluba, ne daj bobe vecu platu)
katamaran Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 (edited) jaooo evandro roncatto. uz mutua najveca ljubav sa cm03/04. kad god vidim na tv-u, ls ili na listi guarani, uvek se setim njega Sad vidim da je stigao u Bugarsku.A ni ne zna koliko je blizu mestu svog istorijskog uspeha kad smo sa Vlasinom uzeli klempu. Edited October 29, 2013 by katamaran
John Coltrane Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Jos par novina koje mi se svidjaju je fina preglednost vesti sa leve strane gde su leve ivice obelzene bojama: npr. zelena za meceve, crvena za vesti od fizio tima. Pregledniji su i reportovi igraca koji su na pozajmicama (u glavnom meniju svi igraci sa glavnim podacima u kom su klubu, koliko su igrali i ostala statistika). Mozda i najzanimljivija novost je u PreMatch meniju kada ste na korak od "Submit-ovanja" tima opicja ocekivani sastav gde izadje formacija a zatim i imena uz koja idu oznake da li je igrac zvezda tima, debitant itd.
Milosh76 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Ako imas key koji kod nss kosta 4000 dinara ili ako se gusari smiluju pa ne sacekaju pola godine kao kod prosle verzije nego brzo izbace lekicSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
John Coltrane Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 @ Milosh Mislim da je mrka kapa od SKIDROW-a. Meni drugar pazario juce preko kartice, otplatim u 3-4 rate i ne razmisljam. Plus doprinosim FM zajednici, valja dati neku paru i onoj silnoj deci sto ga ulepsavaju sa dresovima, grbovima i facepack-ovima. Jel probao neko DEMO od vas?
teacher Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 piroćanci, izašla vam je verzija: Football.Manager.2014-RELOADED
Milosh76 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Jel to ona sto puca posle 2 meseca ili su to resili?Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
teacher Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Jel to ona sto puca posle 2 meseca ili su to resili?Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2taze, rel0aded se ne zajebava
Töölönlahti Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 rel0aded se ne zajebavaKažu komentari da sve radi, jedino što:
John Coltrane Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 (edited) Sinoc stigla 4.5k dinara verzija :D. Samo sam je instalirao i prebacio grafiku i na brzinu pronasao Alesandra Nistu GK trenera sa 5 zvezdica . Osecam da nocas necu spavati. Edited November 12, 2013 by John Coltrane
Recommended Posts