Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Instalirao i spremam se da probam i ja. Prvo cu morati da se upoznam sa interfejsom, jer sam pauzirao sa ovom vrstom igara.Taman da malo odmorim od Morrowinda(ako se nateram :unsure: ).

Posted
Za 1 dan si sprzio sezonu i zavrsio 2.!? Nije bilo povreda? Hard to belive.
Doooobro, posto nisam siguran da li ti to sugerises da sam varaotm ili sta vec, okacicu jos koji screen shot, mada to obicno ne radim, i tako je ceo onaj post bio tesko gubljenje vremena, al' kad sam poceo da jedem govna onda cu i da ih zavrsim, ujedno odjavljujem se i sa buducih "izazova".Pre svega game status, gde pise kada sam "pokrenuo" igru, tj. 14.07. dan pre nego sto cu joj se i posvetiti, posto sam ovde procitao o izazovu i resio da ga mozda isprobam. Aktivno sam krenuo 15.07. negde oko 00.00 pikao do sest ujutru, danas ustao i odigrao dodatna cetiri sata koliko mi je trebalo da dovrsim sezonu. Dalje u game statusu ima i podatak koliko sam puta snimao igru ( u zagradi pise 3, to ako misli neko da sam ponavaljao meceve ), memorisano je tri puta jer posle kreiranja igre ide onaj prvi sejv, drugi sam napravio kad sam legao da spavam ujutru, a treci danas kada sam zavrsio, da mi ne kresuje igra dok vama pisem izvestaj. Ukupno vreme igranja 10h 10min.game-roma-pokusaj-pauza-.pngDalje slika kompletne tabeleserie-a-overview-stages-.pngSlike match fixtures-a

as-roma-matches-schedule.pngas-roma-matches-schedule.png

Izvucene povrede igraca koji su mi bili osovina tima

alessandro-florenzi-hist.pngdaniele-de-rossi-history.pngfrancesco-totti-history-.pngmichael-bradley-history-.pngvasilis-torosidis-histor.png

Za kraj slika ucinka kompletnog tima na dan kada su otisli na odmor ( razlika u broju datih golova je, kup + autogolovi koje su protivnici postizali )as-roma-team-players.pngOver and out.

Posted

Немој, Александре, да си на крај срца. Сада ћу да ти објасним зашто покушава да убаци црва сумње у јабуку раздора:

Ozbiljan sam da platim gajbu.
;)
Posted

Brateee rispekt, meni treba nekih mesec dana da završim sezonu, bez zajebancije...sad sam proverio, u partiji sa njukom imam 53 sata aktivne igre a stigao sam do novembra 2013. :)

Posted (edited)

@ aleksandar 88Daj racun da ti uplatim kintu za gajbu piva, umesto sto se duris i kao ljutis.Bio sam zacudjen da si: 1) uopste zavrsio sezonu sa Romom kao jedini trener 2) imao dobre rezultate bez pojacanja 3) nisi imao duuuugacke povrede bitinih igraca x 3 (ovo je sprdnja sa po 2-3 nedelje, znas kako je kad ti Pjanic i DDRosi riknu po 3-4 meseca posle prva 2kola, a na to se nadovezu i ostali)

Edited by John Coltrane
Posted

Blah, ne ljutim se nego ne volim kad me zovu varalicom, a tu gajbu cemo piti u maju kad Liverpool uzme titulu :naughty: .

Posted

Ozednecemo mi do Liverpulove titule ;)

Posted

ja poceo novi sejv na dvanajstici da igram dok mi je dosadno kod kuce.poceo nesto sto jos nisam nikada igrao - argentinsku ligu. lutrijom sam izabrao velez. imaju ono zbog cega sam i najvise zeleo da igram argentinsku ligu a to su vunderkidovi. srecom, velez je jedan od boljih baza™ za klince i vec posle prve sezone sam dobio klinca koji ima PA 195 :s_w:. nesto kao ronaldinjo. prvu sezonu zavrsio kao sesti. ja zadovoljan. para jedva ima ali sam prodajom nekih nebitnijih igraca kupio nekog mamojebaca cileanca amc/r-a i sergio arauja iz boke za napad. naravno sve na rate. ukupno nekih 10 milki. taktika mi jos uvek ne sljaka bas najbolje ali tu cu popravljati u hodu. sada upravo krecem u drugu sezonu.

Posted

A sto ne igras trinaesticu?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted
zato sto mi je komp sranje.
Ja ceo zivot igram CM/FM na sranje kompu, samo iskljucim 3D. Ako ti pici 12 ici ce i 13.Ja poceo drugu sezonu sa Leverom, naravno bez pare i dinara jedva imam i za plate (nekih 750k funti budzet koji sam "provalio" za 20tak k funti vec), ali sam uspeo da poslozim™ tim.
Posted
Ja ceo zivot igram CM/FM na sranje kompu, samo iskljucim 3D. Ako ti pici 12 ici ce i 13.
komp mi radi na 1,15 ghz, 1,25 ram memorije. jedva mi i 12-ka ide. 3d nisam ni jednom do sada koristio otkad se to koristi u menadjeru. 13 sam instalirao jos onda kad je izasla igrica i kad sam je pokrenuo, nista se nije desilo do trenutka kad je izasao mesidz da ne mogu da igram. ali ajde kupicu™ ga opet pa cu videti.
Posted

vid' stvarno, mogu igrati ;Dnaravno, kao i uvek, pocinjem sa celzijem

Posted

Moj je bio na 1.33 sa 1DDR i igrao sam 13 do januara :D (kao i one prethodne)