January 2, 201312 yr probao sam, ne pipa! jesi li negde manuelno rckao ili je kako pise automatski vozdigao sam?
January 2, 201312 yr probao sam, ne pipa! jesi li negde manuelno rckao ili je kako pise automatski vozdigao sam?Nakon restarta racunara sam odradio steam sve...nista prckao
January 4, 201312 yr Author Treba da ugasis opciju da ti se Steam dize sa sistemom. Meni je to bio problem, dizao se sa sistemom i sam on-off Steam-a nista nije pomagao. Danas sam bas skinuo Editor (preko Steama)
January 13, 201312 yr Ima li nekih naznaka oko izlaska narodne verzije ili ce ovo biti prvi FM nedostupan sirim masama?
January 19, 201312 yr Evo menadzera za 12e!!!Aj sad objasnite mi kako sada kako da kupim preko ovog sajta? Jel to kupujem steam verziju igre? Ako je tako jel mogu da kupim tudjom karticom a da otvorim svoj nalog na steamu?
January 20, 201312 yr Prosla ponuda nisam uspeo da nadjem nekog sa nalogom na moneybookersu da kupim, <_<
January 24, 201312 yr Author Druga sezona, sezona konsolidovanja uzeo PL samo tesno sa odlicnim Arsenalom (Giroud 33 gola u prvoj sezoni 27 :o ) u kupovima ispao ranije, a finale LS docekujem bez: Runija, Flecera, Kerika, Dzonsa tako da ce Porto imati verovatno lagan zadatak. Gece je jedino veliko pojacanje u drugoj sezoni i isplatio je svaki od 38milki funti. Za trecu sezonu planiram Stegena (GK, M'gladbah) i mozda jednog jakog DC, a za sicu ce (kao i svake sezone) doci par regena.Akcija stop pirateriji uzima prve zrtve, slabo se igra tako da od PPP chalengea kolko vidim nista?!
February 20, 201312 yr Author Kraj trece sezone uzeta titula i napokon LS. Na pocetku cetvrte mi daju 99milki funti, sprcao sam na Moutinha i Hummelsa 70. Inace stigla mi je nova mashina i napokon cepam 3D :D