cvrlle Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 probao sam, ne pipa! jesi li negde manuelno rckao ili je kako pise automatski vozdigao sam?
panta rhei Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 pusti steam online i ukljuci menadzera, meni tako automatski odradi.
cartman Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 probao sam, ne pipa! jesi li negde manuelno rckao ili je kako pise automatski vozdigao sam?Nakon restarta racunara sam odradio steam sve...nista prckao
cvrlle Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 hvala drugari na trudu ali moj komp ima verovatno neku drugu muku
John Coltrane Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Treba da ugasis opciju da ti se Steam dize sa sistemom. Meni je to bio problem, dizao se sa sistemom i sam on-off Steam-a nista nije pomagao. Danas sam bas skinuo Editor (preko Steama)
casperbgd Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Ima li nekih naznaka oko izlaska narodne verzije ili ce ovo biti prvi FM nedostupan sirim masama?
Moća Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Evo menadzera za 12e!!!Aj sad objasnite mi kako sada kako da kupim preko ovog sajta? Jel to kupujem steam verziju igre? Ako je tako jel mogu da kupim tudjom karticom a da otvorim svoj nalog na steamu?
Moća Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Prosla ponuda nisam uspeo da nadjem nekog sa nalogom na moneybookersu da kupim, <_<
John Coltrane Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Druga sezona, sezona konsolidovanja uzeo PL samo tesno sa odlicnim Arsenalom (Giroud 33 gola u prvoj sezoni 27 :o ) u kupovima ispao ranije, a finale LS docekujem bez: Runija, Flecera, Kerika, Dzonsa tako da ce Porto imati verovatno lagan zadatak. Gece je jedino veliko pojacanje u drugoj sezoni i isplatio je svaki od 38milki funti. Za trecu sezonu planiram Stegena (GK, M'gladbah) i mozda jednog jakog DC, a za sicu ce (kao i svake sezone) doci par regena.Akcija stop pirateriji uzima prve zrtve, slabo se igra tako da od PPP chalengea kolko vidim nista?!
Moća Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Pa ja hteo da uzmem za 12 e al nisam stigao da se snadjem sa moneybookersom :(
MancMellow Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 aj please nek mi neko posalje na pm koju "bujicu" da "kupim" :)
John Coltrane Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Kraj trece sezone uzeta titula i napokon LS. Na pocetku cetvrte mi daju 99milki funti, sprcao sam na Moutinha i Hummelsa 70. Inace stigla mi je nova mashina i napokon cepam 3D :D
John Coltrane Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 @ MancMislim da tu nema srece, skidrow je odustao kolko sam cuo.
Lord_Byron Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 ima li neke zgodne opcije za multiplejer na stimu?
Recommended Posts