Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Football Manager 09

Featured Replies

Стиго ориџиџи, скру CSS evilsmile.gif

• Replies 3k
  • Views 211.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• John Coltrane
    John Coltrane

Tromso, ja igrao na 19, odlepio koliko je teško.     Uz dužno poštovanje, ali hanuma mora, pre stupanja u braka, dakle u ranoj fazi veze, biti upoznata sa dozom zavisnosti kada je FM

• Ratamahatta
    Ratamahatta

• Da li se ovo nekome desilo do sada   edit: ima i dodatak  

Posted Images

Na sajtu brata skidrowa popljuvase trenutnu verziju, 158 000 bagova do sad nadjeno. Evo i Sundance se zali, dakle za sad ne vredi skidati?

Danas mi je skidao neki apdejt, ali nisam obratio pažnju šta i kako. Možda su i ispravili nešto.

• Author
si siguran da sljaka?ja cekam da famozni skidrow izbaci novi krek posto ovaj crashdump-uje.
Meni je odradio prvih nedelju dana :ph34r: , ali igrao sam vise od 2 sata (tj. ronjao po novim opcijama, treninzi, staff, free igraci, grafika itd)
Na sajtu brata skidrowa popljuvase trenutnu verziju, 158 000 bagova do sad nadjeno. Evo i Sundance se zali, dakle za sad ne vredi skidati?
Skini svejedno ali mora da se čeka fix... :fantom:Stigao sam do 27 jula i na makac dalje, izbacuje iz igre... I pre toga je izbacivao na par mesta, npr. ne možeš da čekiraš da ti pomoćnik ide na kzš ili vodi trening pred meč...

Edited by zoki82

vi i mozete da startujete, ja ni toliko ne mogu, crashuje tokom onog loadovanja na start new game. ja se zacudih sto se niko od vas ne zali, a sirom interneta se place za crackom.

Danas mi je skidao neki apdejt, ali nisam obratio pažnju šta i kako. Možda su i ispravili nešto.
mene uzasno nervira kod fm, sto posle svakog updatea, moram ponovo da krecem novu igru,inace mi update ne vredi uopste.
  • Author

I mene izbaci na kraju jula, sva sreca saveovao sam dovodjenje 2 fitnes coach i Kepke za golmane :). And now we play a waiting gaaaaame

Pa ako nema nekih promena u bazi igraca (kojih ima samo posle zimskog prelaznog roka) onda vredi, jer se sve te promene primenjuju na sejv koji igras.

Игра шљака као лептир :)

• Author

Izgleda cemo se nacekati za fix (patch)?!

Izgleda cemo se nacekati za fix (patch)?!
to ti se samo cini, vidis da original radi odlicno :fantom:
  • Author
fir.nino at 2012-11-13 22:33 CET:braco moja koliko sam ga puta izdrko jer nemam sta drugo radit dok cekam ovaj jebeni crack...ccciliCutlassJack at 2012-11-14 10:37 CET:To Skidrow zajebava nas balkance, ceo svet je sigurno vec dobio krek i sada nam se smeju ovde!:Hail:edit: :s_u::s_c::s_p::ss1::s_dj:

Edited by John Coltrane

Jel to izasao valjani lek?

• Author

Ma jok, bar ga ja nisam jos nasao.