pantelia Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Na sajtu brata skidrowa popljuvase trenutnu verziju, 158 000 bagova do sad nadjeno. Evo i Sundance se zali, dakle za sad ne vredi skidati?
copkillah Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Danas mi je skidao neki apdejt, ali nisam obratio pažnju šta i kako. Možda su i ispravili nešto.
John Coltrane Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 si siguran da sljaka?ja cekam da famozni skidrow izbaci novi krek posto ovaj crashdump-uje.Meni je odradio prvih nedelju dana , ali igrao sam vise od 2 sata (tj. ronjao po novim opcijama, treninzi, staff, free igraci, grafika itd)
zoki Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 (edited) Na sajtu brata skidrowa popljuvase trenutnu verziju, 158 000 bagova do sad nadjeno. Evo i Sundance se zali, dakle za sad ne vredi skidati?Skini svejedno ali mora da se čeka fix... :fantom:Stigao sam do 27 jula i na makac dalje, izbacuje iz igre... I pre toga je izbacivao na par mesta, npr. ne možeš da čekiraš da ti pomoćnik ide na kzš ili vodi trening pred meč... Edited November 9, 2012 by zoki82
pojmaš Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 vi i mozete da startujete, ja ni toliko ne mogu, crashuje tokom onog loadovanja na start new game. ja se zacudih sto se niko od vas ne zali, a sirom interneta se place za crackom.
Milosh76 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Danas mi je skidao neki apdejt, ali nisam obratio pažnju šta i kako. Možda su i ispravili nešto.mene uzasno nervira kod fm, sto posle svakog updatea, moram ponovo da krecem novu igru,inace mi update ne vredi uopste.
John Coltrane Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 I mene izbaci na kraju jula, sva sreca saveovao sam dovodjenje 2 fitnes coach i Kepke za golmane :). And now we play a waiting gaaaaame
sabahudin Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Pa ako nema nekih promena u bazi igraca (kojih ima samo posle zimskog prelaznog roka) onda vredi, jer se sve te promene primenjuju na sejv koji igras.
John Coltrane Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Izgleda cemo se nacekati za fix (patch)?!
pojmaš Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Izgleda cemo se nacekati za fix (patch)?!to ti se samo cini, vidis da original radi odlicno
John Coltrane Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 (edited) fir.nino at 2012-11-13 22:33 CET:braco moja koliko sam ga puta izdrko jer nemam sta drugo radit dok cekam ovaj jebeni crack...ccciliCutlassJack at 2012-11-14 10:37 CET:To Skidrow zajebava nas balkance, ceo svet je sigurno vec dobio krek i sada nam se smeju ovde!:Hail:edit: Edited November 14, 2012 by John Coltrane
John Coltrane Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Ma jok, bar ga ja nisam jos nasao.
Recommended Posts