Jump to content

FACEBOOK

Featured Replies

uradila sve to, ali to je za mail notifikaciju? taj mail vec ne gledam. hoce li ovo da ukine i onaj crveni broj/notifikaciju na samom fb?

aha, privacy settings > blocked people and apps - manage blocking > block event invitationstrebalo bi da radi :)

ladno moram jedno po jedno ime ... htedoh od svih ikad. ok, stavila par najiritatnijih, !@#!$@#@$!@## ima da radi :)

mozda bi moderator mogao splitovati postove vezane za slagalicu na fejsu?
Done.
Al da ostane ovde, ne da ga bace na igre i hobije i kakosevećzove PDF :D
Sad ovako splitovano nema ama baš nikakve veze sa računarima, informatikom... Pa, evo ga ovde.

kako se gasi timeline?facebook business strana je u pitanju, ako je to bitno uopste

kako se gasi timeline?
Možda grešim, ali mislim da - nikako.

tako se i meni ucinilo, ali veze nemam o fejsbuku, pa rekoh da pitamhvala na odgovoru :)

...

Edited by morgana

Ma kakav fejsbuk, imamo mi naš.:isuse:

Ma kakav fejsbuk, imamo mi naš.:isuse:
:isuse:sajt za razliku od fejsa sto puta bolje izgleda.nemoj da si autosovinista

konacno fejsbuk po meri srbina

nemoj da si autosovinista
budi samo šovinista. ^_^

jesam li dobro razumjela, od 30. marta sve stranice dobijaju novi dizajn, ili samo biznis strane?edit. samo biznis.

Edited by morgana

kako se gasi timeline?facebook business strana je u pitanju, ako je to bitno uopste
moj drugar okačio ovo...nemam pojma šta je i dal radi..al možda će neko ovde znati nešto višehttps://chrome.google.com/webstore/detail/dnedfaenfnkikficknkklbdedlecmpgc?hl=en-US

hvala, ivy :)mislim da ta ekstenzija gasi timeline samo u okviru chrome-a