Jump to content
IGNORED

FACEBOOK

Milosh76

Recommended Posts

Posted

uradila sve to, ali to je za mail notifikaciju? taj mail vec ne gledam. hoce li ovo da ukine i onaj crveni broj/notifikaciju na samom fb?

Posted

aha, privacy settings > blocked people and apps - manage blocking > block event invitationstrebalo bi da radi :)

Posted

ladno moram jedno po jedno ime ... htedoh od svih ikad. ok, stavila par najiritatnijih, !@#!$@#@$!@## ima da radi :)

Posted
mozda bi moderator mogao splitovati postove vezane za slagalicu na fejsu?
Done.
Al da ostane ovde, ne da ga bace na igre i hobije i kakosevećzove PDF :D
Sad ovako splitovano nema ama baš nikakve veze sa računarima, informatikom... Pa, evo ga ovde.
Posted

kako se gasi timeline?facebook business strana je u pitanju, ako je to bitno uopste

Posted
kako se gasi timeline?
Možda grešim, ali mislim da - nikako.
Posted

tako se i meni ucinilo, ali veze nemam o fejsbuku, pa rekoh da pitamhvala na odgovoru :)

Posted (edited)

...

Edited by morgana
Posted
Ma kakav fejsbuk, imamo mi naš.:isuse:
:isuse:sajt za razliku od fejsa sto puta bolje izgleda.nemoj da si autosovinista
Posted
nemoj da si autosovinista
budi samo šovinista. ^_^
Posted (edited)

jesam li dobro razumjela, od 30. marta sve stranice dobijaju novi dizajn, ili samo biznis strane?edit. samo biznis.

Edited by morgana
Posted
kako se gasi timeline?facebook business strana je u pitanju, ako je to bitno uopste
moj drugar okačio ovo...nemam pojma šta je i dal radi..al možda će neko ovde znati nešto višehttps://chrome.google.com/webstore/detail/dnedfaenfnkikficknkklbdedlecmpgc?hl=en-US
Posted

hvala, ivy :)mislim da ta ekstenzija gasi timeline samo u okviru chrome-a