February 22, 201213 yr Zar stvarno žališ što nisi video nepoznatu cicu kako blajva matoroj mešini? Neće još dugo biti nepoznata. Ako već nije bilo na naslovnoj kurira, biće uskoro, ne sumnjam :P
February 23, 201213 yr otvorim malopre fejsbuk, kad tamo preporuka za aplikaciju:IF I DIEDeath can be just around the corner. Create your last message on facebook what if i die (before it's too late)to allow or not to allow, that is the question http://www.youtube.com/watch?v=sdzCELofGgE&feature=player_embedded#! Edited February 23, 201213 yr by PointTaken
March 6, 201213 yr jedan od najboljih svetskih boraca u mma i najveci car u pogledu smisla za humor i personalitija, istovremeno veoma debeo covek koji ima sigurno 30 kila viska, obecao je da ce smrsati i preci u polutesku ako mu grupa skupi 100k lajkova.pomozite mu, bit cu vam zahvalan
March 7, 201213 yr u njemacku radi fejs...mozda bi moderator mogao splitovati postove vezane za slagalicu na fejsu?
March 7, 201213 yr pa zar nije puko fejsbuk u evropi (neki hakeraj)?radio voditelj laže!bio puk'o ovde (u danskoj) pre neki dan, ali na kratkosad je sve ok
March 7, 201213 yr mozda bi moderator mogao splitovati postove vezane za slagalicu na fejsu?Al da ostane ovde, ne da ga bace na igre i hobije i kakosevećzove PDF :D
March 7, 201213 yr jedan od najboljih svetskih boraca u mma i najveci car u pogledu smisla za humor i personalitija, istovremeno veoma debeo covek koji ima sigurno 30 kila viska, obecao je da ce smrsati i preci u polutesku ako mu grupa skupi 100k lajkova. pomozite mu, bit cu vam zahvalan Čim si rekao 30 kila viška, znao sam ko je :DMa smršaće on i ovako, ubacili su ga u mašinu, izgledaće kao Jeff Monson na kraju.
March 7, 201213 yr kako da namestim da mi se ne pojavljuje notifikacija kad me neko zove na neki event?
March 7, 201213 yr account settings > notifications > decekiras email frequency > u events decekiras prvu stavku